OBELEŽIĆE MOJ ŽIVOT! Argentinac ZNA ŠTA GA ČEKA protiv Novaka: ŽELEO sam Đokovića, hvaliću se po kafićima...

Autor:

Sport

03.07.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivu izjavu dao je Pedro Kačin pred start Vimbldona.

OBELEŽIĆE MOJ ŽIVOT! Argentinac ZNA ŠTA GA ČEKA protiv Novaka: ŽELEO sam Đokovića, hvaliću se po kafićima...

Foto: Tanjug/AP

Pedro Kačin

Novak Đoković kreće u pohod ka osmoj kruni na Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi reket planete, meč prvog kola igraće protiv Argentinca Pedra Kačina (ponedeljak, 14.30), trenutno 68. tenisera na ATP listi.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Nisu se nikada Đoković i Kačin susretali na Vimbldonu, te je izvesno da će Novak biti veliki favorit, a tako nešto zna i 28-godišnji Argentinac koji je do sada u karijeri stigao najviše do 54. mesta na svetu. Ipak, i pored svega, želeo je meč protiv Novaka!

Razgovarao sam sa prijateljem u utorak i rekao mu da ako moram da se suočim sa teškim protivnikom, nadam se da će to biti protiv Novaka - istakao je Kačin, pa dodao:

- To je onaj meč za koji se pričate svima, hvalite se u kafiću, kuglani ili po gradu... Sigurno je da će ovaj duel obeležiti ceo moj život. Uživaću u njemu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pedro Kačin

 

Ovim rečima Argentinac je oduševio planetu, a koliko će težak zadatak imati govori i to da Novak Đoković nije izgubio na centralnom terenu Vimbldona već deset godina.

Romansa sa Centralnim terenom? Nisam ni ja znao taj podatak do momenta kada sam ga video pre deset dana. Generalno, centralni tereni grend slemova su inspiracija svakome, kada si na takvoj areni, teško je da ne budeš motivisan. Pogotovo Vimbldon. Turnir koji sam sanjao da ću da osvojim, tu sam pričao priču milion puta. Svaki put kada izađem na centralni teren Vimbldona, razlikuje se osećaj u odnosu na svaki drugi turnir. Održavaju tu njihovu tradiciju, da se igra na travi, nema reklama, led ekrana, oduprli su se modernizaciji svega, sve je usmereno tradiciji sporta. Moraš da budeš obučen u belu, nema one najave igrača, poseban osećaj. To je verovatno nešto što doprinosi mojim rezultatima. Nešto to budi u meni valjda kada izlazim da odigram meč - rekao je Đoković pred meč protiv Kačina.

Meč Đokovića i Kačina otvoriće program na centralnom terenu i počeće u ponedeljak u 14.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading