NOVAK ĐOKOVIĆ PONIŽEN! Organizatori Vimbldona povukli SRAMAN potez: Epska bruka Britanaca! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.06.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čime je Srbin ovo zaslužio?

NOVAK ĐOKOVIĆ PONIŽEN! Organizatori Vimbldona povukli SRAMAN potez: Epska bruka Britanaca! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković iz dana u dan potvrđuje da je jedan od najboljih, pa verovatno i najbolji, teniser u istoriji, ali ni to nije dovoljno pojedincima da prestanu da ga potcenjuju i ponižavaju.

Prvi u redu kad god treba da se udari po Noletu su Britanci, a sada je Đoković ponižen od strane ljudi za koje nije mogao ni da sanja da će mu to uraditi.

Organizatori Vimbldona, turnira koji Srbin sa zadovoljstvom igra i koji je osvajao čak sedam puta, objavili su na društvenim mrežama snimak u kom najavljuju predstojeći turnir koji je na programu od trećeg do 16. jula.

Epska bruka čelnika prestižnog grend slema ogleda se u tome da se Đoković na snimku pojavljuje tek na jednu sekundu i to pri samom kraju, a da mu je pola lica pokriveno peharom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

Daleko veći prostor dobili su i Rafael Nadal i Rodžer Federer, ali i Serena Vilijams i mnogi teniseri i teniserke koji nisu ostavili dubok trag na ovom turniru.

Zaista, nema smisla da Britanci ovo rade Đokoviću, čoveku koji nije poražen na Vimbldonu još od 2017. godine i koji je osvojio četiri uzastopne titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
KoBra

15.06.2023 11:27

Sto ga vise tlace i ponizavaju,Djoker ima bolju motivaciju za pobedom

Zalaufani

15.06.2023 13:22

Mrzidu ga! Sram da ih bidne!

50-togodišnjak

15.06.2023 15:57

Dobar predznak za Novaka jer na kraju spota drži pobednički pehar, sluti mi na dobro

Rock

16.06.2023 10:39

To je ipak dobro, dodatno ga motivišu da stane na postolje sa njihovim peharom! Moraće i da ga uvaže i čestitaju a to boli.