MARJANOVIĆ DOVEDEN IZ CZ U APELACIONI SUD: Nastavlja se čitanje presude za ubistvo pevačice - prisustvuje i Zoranov brat!

Autor:

Hronika

15.06.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Apelacioni sud u Beogradu pored advokata Zorana Marjanovića na suđenje je došao i Zoranov brat Miloš Marjanović.

MARJANOVIĆ DOVEDEN IZ CZ U APELACIONI SUD: Nastavlja se čitanje presude za ubistvo pevačice - prisustvuje i Zoranov brat!

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

U Apelacionom sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović.

Za danas je planirano da se završi čitanje presude koja se nalazi na skoro 700 strana, nakon čega se očekuje da advokati odbrane izlože svoje žalbe na presudu njihovom branjeniku koji je u julu prošle godine osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva pevačice.

U Apelacioni sud u Beogradu pored advokata Zorana Marjanovića na suđenje je došao i njegov brat Miloš Marjanović koji je u predmetu svedok.

Naime, on je kako je juče i pročitano u presudi ispričao detaljno šta se dešavalo kobne noći, ali i dan nakon zločina, opisao je kako su njegovi članovi porodice bili obučeni, kako si se ponašali, ali i koliko puta se čuo sa bratom Zoranom.

Takođe, on je opisivao i kakvu su bili porodični odnosi u kući Marjanović, a između ostalog naveo je da je on kući dolazio samo da prespava, jer je tada provodio dosta vremena sa tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom.

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je 2.aprila 2016.na nasipu Crvenka kod Borče, a od samog početka istrage njen suprug je bio jedini osumnjičeni za ovaj svirepi zločin.

Na jučerašnjem suđenje član sudskog veća čitao je presudu koja je nalazi na 698 strana, pa je za danas planirano da se do kraja pročita presuda koju je obrazložio Viši sud u Beogradu nakon što je Marjanovića u julu prošle godine osudio na 40 godina zatvora.

Od tog trenutka Marjanović se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici. Nakon završetka čitanja presude planirano je da se advokati odbrane obrate i izjasne o žalbi koju su uložili sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading