U SUD STIGLA KUMA VERA, OD PORODICE DANAS NI TRAGA: Nastavljeno razmatranje žalbe na presudu Zoranu Marjanoviću!

Autor:

Hronika

14.06.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sudija je počela sa čitanjem presude Višeg suda u Beogradu u procesu protiv Zorana MArjanovića koja je obrazložena na 698 strana.

U SUD STIGLA KUMA VERA, OD PORODICE DANAS NI TRAGA: Nastavljeno razmatranje žalbe na presudu Zoranu Marjanoviću!

Foto: ATA Images

Zoran Marjanović

U Apelacionom sudu u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću, koji je prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Pevačica je, podsetimo, ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Na jučerašnjem suđenju odbijen je zahtev odbrane da se izuzme član sudskog veća, tačnije sudija.

Takođe, sudija je počela sa čitanjem presude Višeg suda u Beogradu koja je obrazložena na 698 strana i istakla da će zbog žalbi koje su advokati odbrane uputili, fokus biti na dokaznom postupku vezonom za zaključke sudskih veštaka, DNK analizu i analizu baznih stanica.

U zgradu Apelacionog suda ušli su advokati odbrane Aleksandar Zarić, Stefan Jokić i Nikola Dumnić, piše Kurir.

Stigao je i advokat Veljko Delibašić. Ni danas, kao ni prvog dana suđenja Zoranu Marjanoviću nije došao niko od članova porodice, dok su juče uz optuženog Zorana bili njegov sin iz prvog braka i brat.

U Apelacioni sud stigla je Marjanovićeva kuma Vera, koja je došla sva u crnini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading