ZORAN MARJANOVIĆ SE OBRATIO BRATU I SINU: U Apelacinom sudu se govori o njegovoj kazni od 40 godina zatvora, a on IZUSTIO SAMO OVO!

Autor:

Hronika

13.06.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Po izlasku iz sudnice, Zoran Marjanović se obratio bratu i sinu, a evo šta im je rekao.

ZORAN MARJANOVIĆ SE OBRATIO BRATU I SINU: U Apelacinom sudu se govori o njegovoj kazni od 40 godina zatvora, a on IZUSTIO SAMO OVO!

Foto: Foto-Montaža: Shutterstock, ST/N. Pancić

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović, osuđen za ubistvo supruge - pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, doveden je jutros danas na ročište u Apelacionom sudu, u Nemanjinoj ulici, gde je došao u crnoj košulji, sivom sakou i plavim pantalonama.

Za razliku od jučerašnjeg dana u crnoj majici, trenerci i patikama bez pertli, delujući potišteno i uznevereno, danas je izgledao drugačije - pred sud je izašao u dosta elegantnijem izdanju.

Bez ikakvih reakcija je pogled držao pravo čitava dva sata, a izraz lica mu je bio blago utučen. Tako se ponašao maltene na svim ročištima u Višem sudu.

Pored toga, na jučerašnjem ročištu nije bilo nikog od njegove porodice, međutim danas su u sudnici bili njegov brat Miloš i sin Uroš.

Po izlasku iz sudnice, Zoran Marjanović se obratio bratu i sinu pitavši ih zašto juče nisu došli, a oni su mu rekli da nisu znali da mogu da uđu u sudnicu. Onda im je Marjanović dobacio: "Vidimo se".

Kako smo već pisali, advokati Zorana Marjanovića, zatražili su juče izuzeće sudije Rastka Popovića, koji je član veća Apelacionog suda, a koji odlučuje o presudi tekstopiscu i kompozitoru iz Borče, osuđenom na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović. 

Nakon njihovog zahteva, petočlano sudsko veće je prekinulo sednicu, dok predsednik Apelacionog suda ne donese odluku.

Danas je ta odluka doneta, te je saopšteno da je odbijen zahtev advokata Zorana Marijanovića za izuzeće sudije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading