NOVAK ĆE POBESNETI! Sudije za Vimbldon dobile SULUDE INSTRUKCIJE, Đoković se već ŽESTOKO SVAĐAO zbog takvih odluka arbitara!

Autor:

Sport

03.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljem srpskom teniseru ovo se neće svideti.

NOVAK ĆE POBESNETI! Sudije za Vimbldon dobile SULUDE INSTRUKCIJE, Đoković se već ŽESTOKO SVAĐAO zbog takvih odluka arbitara!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u raspravi sa Demijenom Dumusoom

Novak Đoković u ponedeljak od 14.30 kreće u pohod na osmu krunu na Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi reket planete, otvoriće program na Centralnom terenu i to mečom protiv Argentinca Pedra Kačina, trenutno 68. na ATP listi.

Nije tajna da je Nole favorit, kako u ovom meču, tako i na čitavom turniru, ali bi jedna odluka organizatora Vimbldona mogla da dovede Đokovića do ludila. O čemu se zapravo radi?

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Sudije su od čelnika prestižnog turnira dobili sulude instrukcije da zbog televizijskih prava ubrzavaju igrače u pauzama između gemova. Nešto slično važilo je i na Rolan Garosu kada je Novak ušao u žestoku svađu sa Demijenom Dumusoom.

Nisam ni došao do klupe, zašto žuriš? - rekao je Đoković tada i počeo raspravu:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u raspravi sa Demijenom Dumusoom

 

- Sačekajte da sednemo i onda recite da je kraj gema. Bože... Možete li da kažete rezultat kada sednemo? Igramo sat i 10 minuta, jedan set, možda ćemo igrati pet setova, grend slem, na šljaci, a ti žuriš da proglasiš rezultat.

Sada je izvesno da Noleta čeka nova neprijatna situacija ako arbitri reše da interese organizatora i vlasnika televizijskih prava stave ispred samih tenisera.

Za sada nije jasno kako će se tačno sudije ponašati kada je u pitanju Vimbldon, ali se nalaze "između dve vatre" i pokušaće da izađu u susret svima. Da li će to uticati na raspoloženje Novaka Đokovića ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading