NOVINARI POKUŠALI DA ISPROVOCIRAJU NOVAKA: Đoković ih ODUVAO diplomatskim odgovorom!

Autor:

Sport

03.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je naučio kako da rutinski rešava nezgodna pitanja.

NOVINARI POKUŠALI DA ISPROVOCIRAJU NOVAKA: Đoković ih ODUVAO diplomatskim odgovorom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniska elita se trenutno nalazi u Londonu, gde od ponedeljka počinje Vimbldon, najprestižniji teniski turnir na svetu.

U centru pažnje je svakako Novak Đoković, branilac trofeja, koji je pred meč prvog kola, koji igra u ponedeljak od 14:30 protiv Pedra Kaćina, govorio na konferenciji za medije.

Jedno od pitanja ticalo se i mogućih teniskih turnira u Saudijskoj Arabiji.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Pa, mislim da će predsednici ATP i WTA bolje odgovoriti na ta pitanja od mene, u pogledu toga šta oni strateški misle da je pravi potez za tenis - rekao je osvajač 23 grend slema.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Novinari su insistirali, ali su dobili još jedan Novakov diplomatski odgovor.

- Mislim da je bilo samo pitanje vremena kada će započeti neku vrstu pregovora ili razgovora kako bi pokušali da uđu u tenis. To su uradili sa skoro svim drugim sportovima, osim možda košarke. Vidimo šta se dešava u fudbalu poslednjih nekoliko godina, zvezde koje tamo idu za ogromne količine novca. Znamo da je Formula 1 tu, svi ostali sportovi, golf i tako dalje. Mislim da smo mi kao individualni sport na globalnom nivou verovatno najbliži golfu po tome kako vidimo sport. Mislim da iz tog primera verovatno možemo mnogo da naučimo, nešto pozitivno, nešto negativno, i da pokušamo da postignemo dogovor kojim ćemo zaštititi integritet i tradiciju i istoriju ovog sporta, ali istovremeno da mu omogućimo da se razvija na pravi način - istakao je Đoković.

Ranije je vrlo često Novak bio na meti novinara, koji su očigledno i sada pokušali da ga isprovociraju, ali ih je Đoković ostavio bez mogućnosti za bilo kakve negativne reči o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading