VADIO JE ''BUDALU'' I SPAVAO U PARKU! Burna prošlost Peđe D Boja o kojoj je brujala javnost, nevenčana supruga ga optužila da je OTEO ćerku!

Autor:

Zabava

03.07.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ponašanju Peđe D Boja u rijalitiju, javnost bruji i dan danas.

VADIO JE ''BUDALU'' I SPAVAO U PARKU! Burna prošlost Peđe D Boja o kojoj je brujala javnost, nevenčana supruga ga optužila da je OTEO ćerku!

Foto: Printcreen

Muzičar Predrag Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa D Boj se povukao iz javnog života. Naime, poslednji put je viđen u rijaliti programu ''Veliki brat VIP'' 2007. godine, a njegovo učešće se prepričava i dan danas.

On je pričajući sa ukućankama tog rijalitija o intimnim odnosima, na zaprepašćenje svih prisutnih, ali i gledalaca, pokazao svoj intimni deo tela, nazivajući ga ''budalom''. On je takođe pričao kako je bio poročan, da je bio žigolo, ali i član sekte.

Foto: Printcreen

Peđa D Boj

Tvrdio je i da je danima spavao na plaži, kao i da kada je njegova majka Mila Matić, pevačica narodne muzike sa njim i bratom Zoranom došla iz Kruševca u Beograd, noć su proveli na klupi u jednom parku.

Nevenčana supruga Peđe D Boja tvrdi da joj je muzičar oteo ćerku. On danas ima 73 godine, četvoro dece i živi na Vračaru, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading