Ludoperovanje: Bitno da je Ani Nikolić nekad bilo lepo!

Autor: Ludo Pero

Zabava

04.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ove sedmice kolumna Ludoperovanje i na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Sećam se te Beovizije 2003. i pesme "Januar, ponoć je, ljube se svi". Riba do bola, zapalila je estradu u moje, klinačko, vreme. Ređali su se hitovi "Vatra", "Mišo moj", "Baš vala baš", "Ekstaza", "Zla Barbika"...


E, onda je zaista nastala ekstaza. Udala se za Rastu tokom pripreme albuma, počela da živi burnim životom. U trudnoći se ugojila. Kako su pričali, imala je 120 kilograma. Rodila je ćerku i svi su mislili promeniće se, ali nije! Iz besa i ljubomore, tadašnjem mužu je izgrebala auto, napisavši: "Ja sam, pi*ko, Ana!"
Pogađate!
Da, govorim o Ani Nikolić!

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

 


Predviđali su joj veliku karijeru, ali, gledajući trenutne postupke, mislim da tone sve dublje! Kao "Titanik"! Niko nije očekivao. Sve češće je viđamo u alkoholisanom stanju, dok su joj postupci krajnje skandalozni! Zakazala je i Arenu, ali mislim da od toga nema ništa i da oni koji su kupili karte neće povratiti novac jer se posvađala s producentom koji je imao velike planove s njom. Čak je i na mrežama objavio da je želeo da je izvuče iz alkohola i narkomanije, ali je ona ta koja ne želi da se menja. Mislim da ovih dana često peva stihove svoje pesme "Bitno da je nekad bilo lepo". I bilo je! Vatrena brineta nekada je stasom i glasom punila klubove, a sad je predmet sprdnje na društvenim mrežama. Svi željno iščekuju šta će paraćinska Barbika novo
uraditi. Gledali smo je kako se, kao prase u blatu, valja po bini. Vrlo često na istoj i pada, a od onog stasa i glasa nema ni traga ni glasa! Kako se šuška po gradskim kuloarima, svi su od nje digli ruke. Pukla je i finansijski. Kaže da nema ni 100 dinara u novčaniku, a zarađivala je mnogo. Da li je, kao u svojoj pesmi, postala zla Barbika?

Mnogi se nadaju da je ovo njeno trenutno stanje i da će se probuditi iz
ovog ružnog sna!

A ja? Ja joj kažem: "Ana, probudi se dok ne bude kasno! Vrati se na tron
i pokaži da sve što kažu da ne možeš ti, ipak, možeš!"

 

Ludo Pero

 

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading