ISPLIVAO VIDEO ANE NIKOLIĆ KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST: Ćerki pretim da ću je ostaviti u DOMU!

Autor:

Zabava

03.07.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić preti ćerki ostavljanjem u domu za decu bez roditeljskog staranja.

ISPLIVAO VIDEO ANE NIKOLIĆ KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST: Ćerki pretim da ću je ostaviti u DOMU!

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Pevačica Ana Nikolić dospela je u žižu interesovanja javnosti prvenstveno zbog svog ponašanja, a onda i činjenice da joj je lice u kraterima i ranama.

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić u ranama

Sada se pojavio i snimak gde priča na koji način vaspitava ćerku, što je mnoge šokiralo. 

- Često joj pretim da ću je ostaviti u domu za decu koja nemaju roditelje, da vidi malo kako je kad nešto nema, kad je baharta, kad počne malo da luduje i tako - rekla je Ana tada za Alo! 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić o ćerki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Noa

03.07.2023 14:34

Ana Nikolić je stvarno dotakla dno.Javna je tajna da ona već dugi niz godina ima problem sa alkoholom i drogom,a to što ona negira i demantuje je klasičan izgovor zavisnika.Svako ko imalo zna nešto o tome vidi po njoj,njenom pinašanju i priči da nije kako treba i umesto da prizna sama sebi da ima problem i da ga rešava samo dublje tone,a svi roditelji imaju za decu neke načine da ih plaše,ali baš na taj način da će je ostaviti u dom to je strašno.Pogotovo što je ona mnogo mala i nedaj bože može traumu od tih pretnji da dobije.Dete je bahato i bezobrazno zato što ga je ona tako vaspitala,a ne zato što je dete to izmislilo.Ana idi leči se dok možeš da se izvučeš sa malo posledica,što duđe to odlažeš biće ti sve teže i gore.