OD ZVEZDA DO PROPASTI! Predviđali joj blistavu karijeru, a evo kako je Ana Nikolić doživela SUNOVRAT!

Autor:

Zabava

03.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Ane Nikolić na kom pokazuje kratere na licu uznemirio javnost, oni koji je još vole poručuju da se kako zna i ume trgne i digne iz pepela.

OD ZVEZDA DO PROPASTI! Predviđali joj blistavu karijeru, a evo kako je Ana Nikolić doživela SUNOVRAT!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/AmiG, Privatna arhiva Show

Nakon što je u javnost isplivao uznemirujući snimak Ane Nikolić na kom je pokazala kratere na licu i molila za finansijsku pomoć oglasilo se mnogo njenih obožavalaca, ali i kolega, koji apeluju da se pronađe neki način da joj se pomogne i nekada velika zvezda da se vrati na pravi put.

- Riba ko avion mora da izađe iz ambisa - samo su neki od komentara ispod Aninih jezivih slika koje kruže internetom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Poznate ličnosti i fanovi pevačice apeluju da joj se pomogne da se izbori sa porocima

Naime, pevačica se mesecima bori s problemima na licu, a sada je u videu koji se pojavio na društvenim mrežama i sama potvrdila da je u dosad najgorem stanju.

Republika je nedavno prva uslikala pevačicu ispred klinike za kožne bolesti kada je pokušavala da potraži stručnu pomoć, a po svemu sudeći, napravila je još veći problem pošto nije uspela da se oslobodi svog najvećeg poroka - alkohola.

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Poznate ličnosti i fanovi pevačice apeluju da joj se pomogne da se izbori sa porocima

Zbog šok-snimka na kom se vidi kako Ana moli kolege i saradnike za pomoć i priča da ima kratere po licu neki su jedva dočekali da likuju nad njenom nesrećom i osuđuju je, dok mnogi, ipak, kako bi je podstakli i motivisali, podsećaju na to koliko je bila zgodna na početku karijere. Ona je od pojavljivanja na javnoj sceni do danas prevalila težak put, bukvalno od sjaja do očaja, a evo kako je nekada atraktivna i jedna od najpoželjnijih pevačica doživela sunovrat.

Predviđali joj blistavu karijeru

Kad se Paraćinka 2003. pojavila na estradnoj sceni sa pesmom "Januar", već tad su joj svi predvideli blistavu karijeru. Nikolićka je posle dobrog plasmana u intervjuima pričala da je za njenu vitku liniju zaslužno to što trenira ples, a muškarci su pričali da je riba-avion. Ana je vodila karijeru kako treba i narednih godina iako je i tada s vremena na vreme umela da popije.

U trudnoći imala 125 kila

Udaja za Rastu i trudnoća bili su joj najsrećniji period u životu, a dok je bila u drugom stanju, Ana je dozvolila da bude razmažena trudnica, pa je tada prvi put dobila u težini i došla do 125 kilograma! Nakon rođenja ćerkice problemi u braku Stefana Đurića Raste i Ane su samo kuljali, pa su se pre šest godina sporazumno razveli. Kako su pričali Ani bliski ljudi, a i sama pevačica na kraju, razvod je teško podnela, pa je počela sve više da pije, do te mere da je na kraju i na tezge dolazila teturajući se.

Foto: Instagram printsceen

Poznate ličnosti i fanovi pevačice apeluju da joj se pomogne da se izbori sa porocima

Posle razvoda smršala 50 kilograma

Ana je posle razvoda pričala da je smršala 50 kilograma i više, a da je za to zaslužno to što u toku dana unese oko 1.200 kalorija na dan i naporno trenira. U to vreme su kružile i razne druge priče, od te da je išla na operaciju smanjivanja želuca preko reklamiranja preparata za mršavljenje do toga da se osušila od votke i vina. Javno je govorila da je nezavisna i jaka žena spremna da nastavi dalje, ali je u suštini mnogo patila za Rastom.

Pijana se valjala po podu na nastupima

Njeno posrnuće se godinama ogleda u snimcima s nastupa u noćnim klubovima. Ana na tezge dolazi s promuklim glasom u alkoholisanom stanju, svlači se na bini, valja po podu i jedva da do kraja nastupa otpeva tri pesme kako valja. U rijaliti šou programu "Adaktarovi" pevačica je i sama pomenula da je išla u Drajzerovu na kliniku za odvikavanje od bolesti zavisnosti, ali to nikad nije shvatila ozbiljno, pa se šalila i govorila da je ona "načelnica klinike".

Foto: printscreen/instagram.com

Poznate ličnosti i fanovi pevačice apeluju da joj se pomogne da se izbori sa porocima

Rasta pretio da će da joj oduzme dete

Anin bivši suprug Stefan Đurić Rasta više puta je osudio pevačicino alkoholisanje, pa je navodno zapretio da će joj oduzeti dete ako se ne dozove pameti nakon snimka na kom se vidi kako se tetura na nastupu.

- Rasta se dugo trudio da sa Anom ima normalan odnos i da joj pomogne, ali nije išlo. Zna da nju ne dotiču komentari, ali da je jedino slaba na ćerku Taru. Više ne zna šta da radi, pa joj je zapretio da će joj uzeti dete ako ne prestane da pije jer, koliko god se Ana brinula o njoj i davala sve od sebe da je usreći, Rasta se brine što devojčica gleda majku u takvom stanju - pričao je izvor blizak paru za medije.

Foto: Republika

Stefan Đurić Rasta

Lukas: Žao mi je ove žene!
JK: Ana, glavu gore i budi jaka!

Aca Lukas oglasio se povodom skandaloznog snimka Ane Nikolić, pa otkrio zašto se nedavno nije pojavila kao gost na njegovom nastupu u Hrvatskoj, gde je bila najavljena.

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati na pravi put. Vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel i ja sam počeo sa koncertom u 21 čas. Ona je trebalo logično da se pojavi u Areni najkasnije do 22 časa jer koncert traje dva sata ili malo više, a ona se pojavila u 23 časa! Naravno da joj nismo dozvolili da se popne na binu jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje prema meni - napisao je Lukas na Instagramu, dok je i Jelena Karleuša rešila da zakopa ratnu sekiru sa Anom i pruži joj podršku u ovim teškim trenucima:

- Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vređa jednu ženu... Ali ne može svako da bude dobar čovek. Ana, glavu gore i budi jaka! Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetu i zbog svog deteta!

Ana pobegla iz Beograda: Moja majka je kriva za sve, oca nikad nisam razočarala!

Iako je majka na sve načine pokušala da utiče na to da Ana ostavi poroke, pevačica je krivi za posrnuće. Na jednom od snimaka koji je dospeo u javnost čuje se kako Nikolićka pominje majku, govoreći da je ona za sve kriva iako po društvenim mrežama piše da je sama odgovorna za sve što je snašlo. Na kraju, kad se javnost šokirala time kako Ana sada izgleda, ona je objavila stori na Instagramu gde se vidi da je napustila Beograd. Ona je slikala tablu na ulazu u Donju Mutnicu. Na snimku se vidi kako Nikolićka igra uz njenu omiljenu Cobijevu pesmu "Odakle sam ja", a imala je i poruku za sve, spominjući i pokojnog oca.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Otišla iz Beograda posle skandaloznog snimka

- Ja svog oca nikada nisam obrukala niti razočarala kao čovek. I niko me neće stavljati u koš gde ne pripadam. Niko. Nikada. Ovo je sada pitanje časti. I zato, vidimo se na VMA - napisala je pevačica u opisu storija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading