SVI SU SE PITALI KO JE ONA? Dama koja sedi u Novakovom boksu privukla VELIKU pažnju! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je našla mesto pored supruge najboljeg tenisera ikada, Jelene Đoković.

SVI SU SE PITALI KO JE ONA? Dama koja sedi u Novakovom boksu privukla VELIKU pažnju! (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno nastupa na Vimbldonu, gde će pokušati da dođe do još jedne grend slem titule i na taj način uvećati broj pehara i učvrsti se na vrhu večne liste ispred Rafaela Nadala.

Veliki broj poznatih ličnosti došle su da gledaju Đokovića na Centralnom terenu već prvog dana takmičenja u Londonu, dok srpskog asa iz lože bodri i njegova supruga Jelena.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Mnogima je, međutim, za oko je zapala i jedna druga žena, koja je našla mesto baš pored Novakove žene u njegovom boksu. Svi su se pitali ko je "lepotica" koja je zaokupila pažnju prisutnih, kao i onih koji su posmatrali meč putem televizijskih ekrana, a odgovor je ekspresno došao.

Foto: Printscreen/RTS

 

Radi se o dadilji porodice Đoković, koja se brine o deci kada je Novak na turnirima. Šarmantna dama je našla slobodnog vremena da dođe i pogleda jedan Đokovićev meč, podržavajući ga na putu ka novom peharu.

Njen identitet je i dalje velika misterija. Bila je prisutna i na nekim prethodnim turnirima na kojima je nastupao Novak Đoković, poput onog u Torontu, kada je prvi put i zapala za oko fotoreporterima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading