MESEC DANA SLAVI ROĐENDAN: Dženifer Lopez se POPELA na sto, pa se skinula u DONJI VEŠ! Pokazala trbušnjake u ŠESTOJ DECENIJI!

Autor:

Zabava

02.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica organizovala još jednu proslavu svog rođendana!

MESEC DANA SLAVI ROĐENDAN: Dženifer Lopez se POPELA na sto, pa se skinula u DONJI VEŠ! Pokazala trbušnjake u ŠESTOJ DECENIJI!

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez

Planetarna muzička zvezda Dženifer Lopez slavi 54. rođendan mesec dana, a poslednja proslava u nizu je žurka koju je organizovala kraj bazena sa svojim suprugom, holivudskim glumcem Benom Aflekom (50). Dženifer, koja godinama unazad fascinira publiku svojom izvajanom figurom, odlučila je da obraduje fanove novim golišavim fotografijama na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez

Ona je pozirala u plavom donjem vešu, preko kog je imala samo ogrtač, koji je malo toga pokrio. Svi su se oduševili što Lopezova u šestoj deceniji i dalje ima "trbušnjake". Dženifer je na svom sajtu otkrila i kako je proteklo slavlje.

- Ben je napravio žurku za moj rođendan u našoj novoj kući, za naše najbliže prijatelje i porodicu. Bio je predivan dan, pun sunčane svetlosti, savršen za žurku kraj bazena - napisala je pevačica i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez

- Osećam se toliko cenjeno od strane svojih voljenih i ekstremno sam zahvalna - dodala je Lopezova.

Pevačica je 54. rođendan proslavila i igrajući na stolu u srebrnoj haljini, što je takođe podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Rođendansko raspoloženje celog meseca! Svaki dan je dobar dan kad Lola dođe da igra - napisala je Dženifer.

Republika

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez

Ko je Dženifer Lopez?

Rođena je 24. jula, a od malena gajila je ljubav prema plesu i po tome je bila i izuzetno primećena. Na časove je krenula sa samo pet godina. To joj je donelo novac i slavu. Kada je završila srednju školu želela je karijeru, ali ne i da uči zbog čega se sukobila sa majkom. Podršku majke nije imala zbog svojih snova koje je sada i ostvarila. Ipak ističe da joj je danas zbog svega zahvalna.

- Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio. U početku nije bilo lako, nisam imala puno novca, ali sam imala veru u sebe - rekla je jednom prilikom.

Imala je 21 godinu kada se preselila u Los Anđeles, a stan je delila sa cimerima. Nakon toga dobila je ulogu plesačice u seriji "In living color" i otvaraju joj se mnoga vrata. Prvi album objavila je 1999. godine.

Ljubavni život

U braku je bila sa Ohanjem Noom i Krisom Džadom. Sa sadašnjim partnerom, Benom Aflekom bila je verena, veridba je prekinuta. I kada se činilo da je našla ljubav svog života penzionisanog bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza, sa kime se i verila, ljubavi je bilo kraj, a svet je uzdrmala vest da se pomirila sa Benom, sa kojim je sada u braku. Ima blizance koje je dobila iz braka sa Markom Antonijem, ali posle decenije i taj brak se završio. 

Da joj je ljubavni život bio buran govori i činjenica da je 1999. godine prisustvovala pucnjavi. Njen tadašnji partner, reper Paf Dedi sa drugom, ušao je u sukob sa drugim čovekom, a obračun se desio u klubu.

Republika

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading