ROČIŠTE VIRTUELNO, KAZNA PAPRENA: Alek Boldvin ponovo pred sudom!

Autor:

Zabava

31.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac je optužen za ubistvo iz nehata.

ROČIŠTE VIRTUELNO, KAZNA PAPRENA: Alek Boldvin ponovo pred sudom!

Foto: Tanjug/AP

Glumac Alek Boldvin ponovo će se naći pred sudom zbog ubistva Haline Hačins, a prvo ročište zakazano je za sutra. 

Nakon što je porota u Novom Meksiku ponovo optužila slavnog glumca za ubistvo iz nehata, moraće da se suoči s novim suđenjem zbog smrtnog slučaja na filmskom setu. To će biti prvi put da će Boldvin biti izveden pred okružni sud u Novom Meksiku, ali se neće pojaviti uživo, već virtuelno, prenosi Daily Mail.

On je u slučaju imenovan kao Aleksandar Rae Boldvin, a za ubistvo iz nehata optužen je nakon što je porota 19. januaru glasala za podizanje optužnice protiv njega.

Republika

Foto: tanjug/AP, Instagram

 

Alek Boldvin usmrtio je koleginicu Halinu Hačins na setu vesterna "Rust" u oktobru 2021, kada je pištolj bio napunjen pravim umesto lažnim mecima. Boldvin je tvrdio da je poštovao zakone o sigurnosti oružja i da je kriv oružar ili osoblje koje mu je dalo pištolj napunjen metkom. Insistira na tome da je pištolj bio prazan kad ga je uzeo na probi scene. Oni nastavljaju da traže istinu u našoj građanskoj tužbi i takođe bi želeli da postoji odgovornost u sistemu krivičnog pravosuđa.

Prošlog aprila su optužbe protiv Aleka odbačene, samo dve nedelje  pre početka suđenja, piše BBC. Lokalni tužitelji navode kako su došli do dodatnih činjenica zbog kojih je potreban novi sudski proces.

Uoliko bude proglašen krivim, glumcu preti do 18 meseci zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading