OBJAVLJEN UZNEMIRUJUĆI SNIMAK UBISTVA! Ovako je Alek Boldvin UBIO Halinu Hačins, porodica OČAJNA nakon emitovanja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.02.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen je snimak rekonstrukcija ubistva Haline Hačins koji je uznemirio čitavu javnost.

OBJAVLJEN UZNEMIRUJUĆI SNIMAK UBISTVA! Ovako je Alek Boldvin UBIO Halinu Hačins, porodica OČAJNA nakon emitovanja! (VIDEO)

Foto: tanjug/AP, Instagram

Glumac Alek Boldvin upucao je na setu snimateljku i direktorku fotografije Halinu Hačins, a njena porodica je sada odlučila da ga tuži za ubistvo iz nehata.

Uz tužbu je objavljen je i animirani video koji prikazuje kako se ubistvo dogodilo pod nazivom “Ubijanje Haline Hačins na setu filma “Rust”.

– Puno je ljudi koji su krivi, ali gospodin Boldvin je bio osoba koja je držala oružje… da nije on pucao, ona ne bi umrla – rekao je advokat porodice Hačins na konferenciji za novinare.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Animirani film ubistva

Naime, u filmu je prikazan Boldvin koji je zapucao prema Halini, usmrtio je, a Džoela Suzu ranio.

Boldvin nosi značajan deo odgovornosti, ali postoje i drugi. To je ono o čemu će se ovaj slučaj baviti –ocenjivanje pravedne podele na onog ko je odgovoran za besmislenu tragediju – rekao je advokat o tužbi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Rekonstrukcija ubistva Haline Hačins

Podsetimo, tragedija se dogodila 21. oktobra, kada Boldvin je ispalio jedan metak koji je usmrtio direktorku fotografije i ranio režisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Molder

16.02.2022 15:02

Obicno nebranim poznate,znajuci kakvi su obicno puni sebe,narcisoidni i sve ostalo sto ide uz slavu i moc ali...sto je Boldvin kriv nije mi jasno?!Pa valjda ima neki ekspert za oruzje koji rukuje,odrzava i sprema oruzje u toku snimanja filma a glumci ih onda koriste u toku snimanja,taj lik bi trebao da odgovara za ubistvo,logicki gledano!