CENOVNIK USLUGA MACE DISKRECIJE ZGROZIO JAVNOST! Vrtoglave sume novca za nekoliko sati, evo šta dobijate za 2.500 EVRA!

Autor:

Zabava

16.02.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija ne prestaje da šokira javnost, a svi dobro pamte njen cenovnik usluga.

CENOVNIK USLUGA MACE DISKRECIJE ZGROZIO JAVNOST! Vrtoglave sume novca za nekoliko sati, evo šta dobijate za 2.500 EVRA!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, privlači veliku pažnju javnosti svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama, a i dalje sve bruji o njenom cenovniku usluga koji je nekoliko puta isticala.

Naime, Maca je tokom karantina usled pandemije koronavirusa našla način da zaradi, pa svoje klijente obradovala uslugom preko kamere, a za to je tražila vrtoglavu sumu novca.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Maca Diskrecija gledanje preko kamere

Ubrzo zatim bosanska starleta je otvorila nalog na mreži ''Onlyfans'' gde prodaje svoje fotografije i snimke, a kako su je mnogi osudili zbog toga ona je otkrila i zašto ne radi neki ''normalan'' posao.

- Kako da se bavim normalnim poslom? Ja to ne mogu. Ne mogu da živim od mesečne plate koja iznosi 500 evra, kad ja nedeljno trošim hiljadu. Pored toga šaljem i svojima pare, a i imam pomoćnicu koja mi održava dom - rekla je Maca tada, a pričalo se da na mesečnom nivou od pretplata korisnika zarađuje i do 5.000 evra.

Republika

Foto: instagram.com/nurkic_senada

Maca Diskrecija naplaćuje svoje usluge

Maca je jednom prilikom otvoreno govorila o svom cenovniku.

Pa tako u cenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa njom, a prva polovina cifre se odmah uplaćuju da bi Maca videla kolika je želja konzumenata.

- Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - počinje Maca, koja za sve ostalo traži mnogo veću svotu, pa tako za pojavljivanje u klubu traži mnogo veću sumu dok svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 hiljade evra pa nadalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Radenko

16.02.2022 14:21

Ne bih je ni besplatno.

Odgovori 81 13
Penzioner

16.02.2022 16:00

Ni za džaba.

Odgovori 76 16
Nikola

16.02.2022 18:30

Samo lete da plate ovoj spodobi

Odgovori 66 15
Milan Iorgovan

17.02.2022 05:16

Будала ко даје паре .