ČIM OTVORITE OČI POPIJTE VODU OD ĐUMBIRA: Čudesan RECEPT će vas oduševiti, na OVO sve deluje!

Autor: M.O.

Lifestyle

31.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo jednostavno i prosto, a mnogo znači za organizam.

ČIM OTVORITE OČI POPIJTE VODU OD ĐUMBIRA: Čudesan RECEPT će vas oduševiti, na OVO sve deluje!

Foto: shutterstock

Đumbir

Po jutru se dan poznaje, pa tako uradite sve što je u vašoj mogućnosti da počnete dan što zdravlje

Voda od đumbira

Kada ustanete, stavite veliki lonac vode na šporet i kuvajte je dvadesetak minuta. Zatim dodajte komadiće iseckanog đumbira u lonac i ostavite da se kuva. Nakon toga, dobijenu đumbirovu vodu možete čuvati u velikim termosima i piti tokom celog dana. Preporučuje se unos od najmanje jednog litra dnevno.

Republika

Foto: pixabay.com

Đumbir je odličan za detoksikaciju

 

Kako se pije?

Preporučuje se da svakodnevno pripremate i pijete vodu od đumbira tokom šest meseci. Takođe, preporučuje se da nosite ovaj napitak sa sobom gde god da idete - na posao, u kupovinu, na putovanje, u goste. Važno je piti napitak u gutljajima tokom celog dana.

Blagodeti đumbira

Đumbir se koristi kao lek protiv mučnina i povraćanja u trudnoći, a takođe pomaže i osobama koje pate od mučnina tokom vožnje ili plovidbe. Ovaj gorki koren takođe utiče na probavu i ubrzava je, te je stoga saveznik u gubljenju suvišnih kilograma. Takođe, đumbir je bogat izvor kalcijuma, fosfora, niacina, vitamina C i antioksidansa, te je odličan i za jačanje imuniteta.

Đumbirova voda je jednostavan napitak koji može imati brojne koristi po zdravlje, bilo da se koristi za detoksikaciju organizma ili za podršku u procesu mršavljenja. Uz redovnu konzumaciju, ova moćna voda od đumbira može postati vaš saveznik u očuvanju zdravlja i vitalnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading