SAHRANILI SMO JE, A JA SAM OTIŠLA DA PEVAM: Goca Tržan progovorila o porodičnoj tragediji koja ju je SLOMILA!

Autor:

Zabava

11.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu!

SAHRANILI SMO JE, A JA SAM OTIŠLA DA PEVAM: Goca Tržan progovorila o porodičnoj tragediji koja ju je SLOMILA!

Foto: RTV Pink printscreen

Poznata pevačica Goca Tržan nedavno je u jednoj emisiji otvorila dušu i progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla nakon smrti svoje bake Cvete, koju je izuzetno volela. Emotivno je opisala kako je sa porodicom prošla kroz taj težak period, ističući da je odlazak bake Cvete ostavio neizbrisiv trag u njenom srcu. 

Nikada neću zaboraviti kada mi je baka Cveta preminula, koju sam volela najviše na svetu, mi smo je sahranili, ja sam uveče otišla da pevam - rekla je pevačica.

Pevačica je takođe dotakla temu svog braka sa Ivanom Marinkovićem, ističući da je ta tema prisutna kroz ceo njen život, iako joj nije jasan razlog za to. Naglasila je da ne želi da senka prvog braka utiče na njen trenutni život i vezu sa sadašnjim suprugom. Istakla je da je u sadašnjem braku i vezi provela više vremena nego u prethodnom, te da ne želi da prošlost bude teret za sadašnjost.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Tržan

Mene ne prati senka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo pre 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa svojim sadašnjim suprugom, nešto što sam bila ukupno u vezi i braku sa svojim prvim mužem - rekla je Goca, prenosi Blic.

Goca Tržan je još jednom pokazala svoju iskrenost i otvorenost o ličnim temama, pružajući publici uvid u delove svog života o kojima retko govori javno. Njeni iskreni i bez dlake na jeziku odgovori su naišli na pozitivne reakcije kod publike, koja je prepoznala autentičnost u njenim rečima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading