NA SAJTU ZA ODRASLE ZARAĐUJE BRDO LOVE: Popularna pevačica postala SKANDAL MAJSTOR, zbog ovih objava ZGRĆE NOVAC!

Autor:

Zabava

03.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je otkrila zašto se povukla sa scene i na koji način sada zarađuje.

NA SAJTU ZA ODRASLE ZARAĐUJE BRDO LOVE: Popularna pevačica postala SKANDAL MAJSTOR, zbog ovih objava ZGRĆE NOVAC!

Foto: Instagram.com

Tamara Radmilović

Pevačica Tamara Radmilović nedavno je iznenadila javnost otkrivši da je otvorila profil na sajtu za odrasle. Ova odluka izazvala je mnogo komentara i polemike, s obzirom na to da je reč o bivšoj učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Tamara je istakla da je oduvek volela da pozira provokativno i da je sada odlučila da to iskoristi kao izvor prihoda.

Na Instagramu su je mnogi pratioci pitali zašto je odustala od pevanja, budući da je imala značajan potencijal i bila veoma talentovana pevačica. U svom odgovoru, Tamara je istakla da joj je muzika oduvek bila najveća ljubav, ali da je postala umorna od nastupa na kojima su je "davili pijanci" i da sada živi onako kako zaslužuje i želi. Takođe, naglasila je da i dalje zarađuje, te da se uvek može vratiti muzici i sceni kada zaradi dovoljno novca.

Ova izjava izazvala je različite reakcije u javnosti. Dok su neki podržali Tamarinu odluku da se posveti drugim aktivnostima, drugi su izrazili žaljenje zbog toga što je odustala od pevanja. Ipak, Tamara je naglasila da će publika sigurno imati priliku da čuje još neku njenu pesmu, a možda čak i da je vidi u nekom televizijskom šou programu.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Radmilović

 

Ovakva odluka pevačice Tamare Radmilović definitivno je iznenadila njene fanove i pratioce na društvenim mrežama. Njena otvorenost u vezi sa razlozima napuštanja muzičke karijere izazvala je burne reakcije, ali je istovremeno i otvorila prostor za spekulacije o njenim budućim planovima. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će se Tamara zaista vratiti muzici i sceni u skorijoj budućnosti.

- Je li ti žao što više ne pevaš? Meni jeste! Takav potnecijal za zvezdu i tako dobra pevačica - dobila je Tamara pitanje.

– Nije! Muzika mi je bila najveća ljubav! Muzika i scena! Ali ne i veselja od 15 sati gde me dave pijanci! Smučilo mi se i sada živim onako kako zaslužujem i želim! A što se tiče muzike i scene, uvek mogu da se vratim kada zaradim brdo love jer ja i sad zarađujem, a od veselja sam mogla da zaradim pristojnu lovu i čir na želucu! PS. Hvala na komplimentima, slušaćeš sigurno još neku moju pesmu, a možda i Tacca show - odgovorila je skandalozna pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading