SPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE! Naš reper zgrozio javnost snimkom iz KREVETA: Da li je moguće da je OVO uradio?! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji je osvanuo na društvenin mrežama zabezeknuo je javnost!

SPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE! Naš reper zgrozio javnost snimkom iz KREVETA: Da li je moguće da je OVO uradio?! (FOTO)

Foto: E Stock

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, našao se u centru pažnje javnosti nakon što je objavio snimak na kojem je jeo u krevetu, čak i sa posteljine. Ovaj kontroverzni potez izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, a malo je reći da su korisnici bili zgroženi i zabezeknuti njegovim potezom.

Naime, na spornom snimku koji je izazvao zgražavanje široke javnosti, reper leži u krevetu dok je posteljina prekrivena hranom, a zatim uzima tubu kečapa i posipa ga po krevetu pre nego što je umočio pomfrit u isti i krenuo da jede. Ovakvo ponašanje izazvalo je oštre osude i negativne komentare širom društvenih mreža, gde ga korisnici nisu štedeli oštrim reakcijama.

"Užas, kakav krmak", "Da li je realno da neko ovako nešto uradi", "Veprina alava", "Ti si sad kao pametan", "Grozno", "Ovo je užasno kako se neko iživljava kad ima para", bili su samo neki od komentara ispod kratkog snimka koji je za kratko vreme postao viralan na internetu.

Poznato je da reperi često koriste društvene mreže kako bi privukli pažnju publike, ali ovaj potez Igora Panića izazvao je negativnu reakciju koja je iznenadila čak i one koji su navikli na provokativne postupke iz sveta šou-biznisa. Mnogi su osudili ovaj postupak i istakli da je prešao granicu ukusa i pristojnosti, dok su drugi istakli da je ovo samo još jedan marketinški trik koji je imao za cilj da skrene pažnju na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading