OTKRIVENO KO JE IZBODEN SINOĆ ISPRED POZNATE KAFANE NA VOŽDOVCU! Jedan je dobro poznat policiji, ranjen pre tri godine - sudilo mu se za UBISTVO u "Nani"!

Autor:

Hronika

03.02.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je izbio oko 2 sata ujutro, a Ivan A. je transportovan u Urgentni centar zbog ubodne rane u stomaku, dok je Stefan Š. najpre privatnim vozilom doveden u Hitnu pomoć.

OTKRIVENO KO JE IZBODEN SINOĆ ISPRED POZNATE KAFANE NA VOŽDOVCU!  Jedan je dobro poznat policiji, ranjen pre tri godine - sudilo mu se za UBISTVO u "Nani"!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Nebojša Mandić

U noćnoj tuči ispred poznate kafane u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, kik-bokser Stefan Š. (31) i Ivan A. (35) su teško povređeni.

Sukob je izbio oko 2 sata ujutro, a Ivan A. je transportovan u Urgentni centar zbog ubodne rane u stomaku, dok je Stefan Š. najpre privatnim vozilom doveden u Hitnu pomoć, a zatim upućen u Urgentni centar. Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju nepoznatog napadača, kao i utvrđivanju motiva ovog incidenta.

Stefan Š. je ranije bio ranjen u nogu pre tri godine dok je radio kao telohranitelj, kada je skočio da zaštiti advokata Marka Vujoševića u Resavskoj ulici.

Tužilaštvo je tražilo od suda da Grbovića osudi za krivično delo teško ubistvo, dok je njegova odbrana tražila da bude oslobođen optužbi.

Viši sud u Beogradu je zatim, prošle godine, osudio Grbovića na 13 godina zatvora, a trojica optuženih za učestvovanje u tuči, Stevan D., Miloš T. i sada izbodeni Stefan Š. oslobođeni su optužbi.

Tada je napadač ispalio pet metaka. Š. je bio poznat policiji i ranije, jer je 2017. bio saslušavan u vezi s pucnjavom ispred diskoteke "Nana", gde je ubijen vođa navijača FK Rad Aleksandar Savković (27). Š. je radio kao obezbeđenje u tom klubu, a u vreme Savkovićevog ubistva, a tom prilikom je uhapšen zbog sumnje da je bio umešan u tuču koja je prethodila pucnjavi.

Nakon suđenja, Grbović je osuđen na 13 godina zatvora, dok su Stefan Š. i dvojica drugih optuženih oslobođeni optužbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading