STAVIO NOŽ POD GRLO NEPOKRETNOJ ŽENI! Stravično porodično nasilje u Borči - pretio joj da će je zaklati!

Autor:

Hronika

31.01.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da ovo nasilje bude još jezivije, nesrećna žena je slabo pokretljiva te za hodanje koristi hodalicu.

STAVIO NOŽ POD GRLO NEPOKRETNOJ ŽENI! Stravično porodično nasilje u Borči - pretio joj da će je zaklati!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Muškarac (70), uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici tako što je ženi (69) stavio nož pod grlo preteći joj ubistvom. Nesrećna žena jedva se spasila otimajući sečivo pri čemu je zadobila posekotine po rukama.

Kako Informer nezvanično saznaje, jezivo nasilje dogodilo se juče u Borči, obaveštena je policija koja je nasilnika uhapsila, dok je žena sa posekotinama po rukama prevezena u bolnicu.

Da ovo nasilje bude još jezivije, nesrećna žena je slabo pokretljiva te za hodanje koristi hodalicu.

Vikao je na nju i vređao je, ona je jadna nekako otišla u kupatilo, ali on je sa nožem došao do nje. Pokušao je da joj stavi nož pod grlo. Sve vreme joj je pretio da će je zaklati. Nesrećna žena uspela je rukama da skloni sečivo, te je tako, kako se sumnja, zadobila posekotine po rukama. Nekako je uspela da ga smiri, a potom je kako je znala i umela izašla iz kuće - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On dodaje da je ubrzo potom neko od bližnjih pozvao policiju. 

Inače, ovaj bračni par je skoro pet decenije u braku, a za sve to vreme nesrećna žena je trpela nasilje u porodici. Nikada ga nije prijavila jer ga se plašila. Kako sam sam saznao on joj je svaki put pretio da će je ubiti ukoliko ga prijavi policiji. Siguran sam, ni sada ga ne bi prijavila da neko drugi to nije uradio - navodi sagovornik Informera. 

Prema njegovim rečima policija je uhapsila nasilnika. 

A koliko sam video, pronašli su i veliki kuhinjski nož. Iskreno se nadam da ga neće pustiti, jer se plašim da će on tu ženu ubiti - rekao je sagovornik Informera koji je kako nam je rekao ovo i javio iz tog razloga. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading