MACA DISKRECIJA POKAZALA NOVE ZUBE OD 7.000 EVRA: Starleti skočio POSAO nakon intervencije, evo šta sada nosi u ustima!

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija pokazala nove zube, pa izjavom šokirala sve!

MACA DISKRECIJA POKAZALA NOVE ZUBE OD 7.000 EVRA: Starleti skočio POSAO nakon intervencije, evo šta sada nosi u ustima!

Foto: printscreen/TikTok

Starleta i kontroverzna medijska ličnost, nekada pevačica u pokušaju, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija nedavno je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je progovorila o problemima koje su joj se desili sa zubima. 

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

 

Naime, dok je pričala zbog čega mora da stavlja nove zube, voditeljka ju je upitala i nagovestila da može zameniti fasetama, ali starletin odgovor je sve ostavio u šoku. Naime, Maca je napomenula da zbog količine oralnog zadovoljavanja koje je pružala svojim muškarcima su joj se donji zubi rasklimali, zbog čega mora da stavi nove. 

Sada se pojavio još skandalozniji snimak, na kom Maca Diskrecija pokazuje nove zube, a zbog njene šokantne izjave, pokrenula se lavina komentara. 

- Konačno mogu da ga p**im, jer sam uradila zube od 7.000 evra, sledeće nedelje stavljam donje. Tako da, idemo lagano sa pu**njima - ispričala je Maca Diskrecija.

 

 

Podsetimo, Maca je u emisiji iskoristila sinonim za pomenutu radnju, da je mislila na konzumiranje cigareta, a starletin odgovor ju je ostavio izbezumljenu kada je istakla da ona zapravo nije nikotinski zavisnik i da nije mislila na tu radnju, već na oralno zadovoljavanje muškarca. 

- Malo sam pokvarila zbog p*šenja! Donji deo mi se ljulja, i sad moram da stavim fasete... Ne pušim ja cigare... - šokirala je Maca Diskrecija u emisiji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading