STARLETI SE RASKLIMALI ZUBI ZBOG ZADOVOLJAVANJA: Maca Diskrecija u VELIKIM PROBLEMIMA, hitno mora kod stručnjaka da joj pomogne!

Autor:

Zabava

22.01.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija zadobila velike probleme zbog njenog posla.

STARLETI SE RASKLIMALI ZUBI ZBOG ZADOVOLJAVANJA: Maca Diskrecija u VELIKIM PROBLEMIMA, hitno mora kod stručnjaka da joj pomogne!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

Starleta i kontroverzna medijska ličnost, nekada pevačica u pokušaju, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija nedavno je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je progovorila o problemima koje su joj se desili sa zubima. 

Naime, dok je pričala zbog čega mora da stavlja nove zube, voditeljka ju je upitala i nagovestila da može zameniti fasetama, ali starletin odgovor je sve ostavio u šoku. Naime, Maca je napomenula da zbog količine oralnog zadovoljavanja koje je pružala svojim muškarcima su joj se donji zubi rasklimali, zbog čega mora da stavi nove. 

Foto: Printskrin/Instagram

Maca Diskrecija

 

Međutim, voditeljka je pomislila da kada je Maca iskoristila sinonim za pomenutu radnju, da je mislila na konzumiranje cigareta, a starletin odgovor ju je ostavio izbezumljenu kada je istakla da ona zapravo nije nikotinski zavisnik i da nije mislila na tu radnju, već na oralno zadovoljavanje muškarca. 

- Malo sam pokvarila zbog p*šenja! Donji deo mi se ljulja, i sad moram da stavim fasete... Ne pušim ja cigare... - šokirala je Maca Diskrecija u emisiji. 

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

 

Kako je Maca istakla, nije uspela kao njena cimerka iz rijalitija zbog toga što se nije "poturala pod matorce".

Nisam kao Teodora, nisam imala želudac da se poturim pod nekog matorca. To je moj problem bio. Ona se tako proslavila. Želim joj sve najbolje, iskreno, ali mislim da je to sakrila. Ali sakrila je zbog svog uspeha. Ne zameram joj, možda je to iskoristila, on je nju probio. Opet, neko, svako mora da te probije da bi bio u tom svetu. Ali želim joj sve najbolje - rekla je Maca za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading