KOMPROMITUJUĆI SADRŽAJ ZVEZDANA SLAVNIĆA ISPLIVAO NA VIDELO: Sve se nalazi kod starlete u TELEFONU!

Autor:

Zabava

19.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić imao aferu sa poznatom starletom.

KOMPROMITUJUĆI SADRŽAJ ZVEZDANA SLAVNIĆA ISPLIVAO NA VIDELO: Sve se nalazi kod starlete u TELEFONU!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić

Nakon što je napustio rijaliti "Zadruga", Zvezdan Slavnić nije bio prisutan u javnosti, ali sada je ponovo privukao pažnju zbog navodnog slanja obnaženih fotografija starleti Senadi Nurkić, poznatijoj kao Maca Diskrecija. Ona tvrdi da joj je Slavnić slao ove fotografije, ostavljajući mogućnost da iste jednog dana ugledaju svetlost dana i potencijalno joj zagorčaju život.

Nakon izlaska iz rijalitija, Maca Diskrecija je iznela optužbe da joj je Zvezdan Slavnić slao obnažene fotografije. Ovo je izazvalo pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da Maca nije prvi put iznela slične optužbe na račun bivših učesnika rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

 


Maca je istakla da je Slavnić nije prvi zadrugar koji je slao takve sadržaje, navodeći i druge poznate učesnike, kao što je Filip Car. Ove tvrdnje su izazvale buru reakcija, a javnost je zaintrigirana činjenicom da se ime Zvezdana Slavnića ponovo pominje u ovakvom kontekstu.

Ove optužbe su izazvale različite reakcije javnosti, a mnogi se pitaju kakve će posledice ova situacija imati po Zvezdana Slavnića. S obzirom na to da je reč o javnim ličnostima, interesovanje za ovu temu je veliko, a diskusije na društvenim mrežama su sveprisutne.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

 


S druge strane, postoje i oni koji ističu važnost zaštite privatnosti i osuđuju bilo kakvo neovlašćeno deljenje intimnih sadržaja. Ova tema otvara brojna pitanja o privatnosti, moralu i odgovornosti javnih ličnosti.

- Postoji jedan zadrugar, Filip Car... - istakla je najpre bivša učesnica rijalitija.

- Koliko poznatih zadrugara držiš u šaci sa tim klipovima? - pitale su voditeljke.

- Zveki - priznala je Maca.

- Zvezdan Slavnić - ponovila je za njom u čudu voditeljka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading