ZVEZDAN SLAVNIĆ RAZVEZAO JEZIK O AFERI SA MACOM DISKRECIJOM: Bez dlake na jeziku uputio JAVNU PORUKU, sve je sada jasno!

Autor:

Zabava

21.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se obračunao sa Macom Diskrecijom.

ZVEZDAN SLAVNIĆ RAZVEZAO JEZIK O AFERI SA MACOM DISKRECIJOM: Bez dlake na jeziku uputio JAVNU PORUKU, sve je sada jasno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je napustio rijaliti "Zadruga", Zvezdan Slavnić nije bio prisutan u javnosti, ali sada je ponovo privukao pažnju zbog navodnog slanja obnaženih fotografija starleti Senadi Nurkić, poznatijoj kao Maca Diskrecija. Ona tvrdi da joj je Slavnić slao ove fotografije, ostavljajući mogućnost da iste jednog dana ugledaju svetlost dana i potencijalno joj zagorčaju život.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

 

Maca je istakla da je Slavnić nije prvi zadrugar koji je slao takve sadržaje, navodeći i druge poznate učesnike, kao što je Filip Car. Ove tvrdnje su izazvale buru reakcija, a javnost je zaintrigirana činjenicom da se ime Zvezdana Slavnića ponovo pominje u ovakvom kontekstu.

Sada se oglasio i lično Zvezdan na svom Instagram profilu. On je podelio fotografiju koju su mu poslali fanovi, te se složio sa tekstom koji su napisali, a radi se o tvrdnjama Mace Diskrecije i posedovanju kompromitujućeg sadržaja bivšeg robijaša. 

- Ono kad si toliko nisko pao da ti je glavni argument reč jedne Mace Diskrecije! Bravo, bravo! Lepo kažu pametni ljudi: ,,Progovori, pa ću ti reći ko si" - bio je tekst koji je Zvezdan podelio na svom Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić o Maci Diskreciji

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading