BILA SAM DOSADNA, SEDELA SAM KOD KUĆE PO CEO DAN! Tamara Đurić kaže da joj je zbog ovoga kratko trajao brak! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos rastanku, trudimo se i trudićemo se da nam dete raste u ljubavi!

BILA SAM DOSADNA, SEDELA SAM KOD KUĆE PO CEO DAN! Tamara Đurić kaže da joj je zbog ovoga kratko trajao brak! (FOTO)

Foto: instagram

Tamara Đurić

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Tamara Đurić kaže da joj je brak sa bivšim suprugom Nikolom kratko trajao jer je bila previše tradicionalna, te i da je više volela da sedi kod kuće, a da je on vodio neki drugi način života. 

Ona kaže da su posle rastanka ipak ostali prijatelji i roditelji koji se trude da njihovom detetu ništa ne nedostaje.

- Ovo o čemu pričam nisam odjednom shvatila, već su to bile neke situacije koje su me navele na razmišljanje. Nikola voli neki drugačiji život, koliko god to čudno zvučalo. Ja sam bila dosadna u braku, priznaću, želela sam da budem kod kuće, bila sam možda previše tradicionalna. Uprkos rastanku, trudimo se i trudićemo se da nam dete raste u ljubavi - rekla je Tamara ranije za medije, pa je pričala i o tome koliko su Nikola i ona razmazili ćerkicu:

Foto: Privatna arhiva

Tamara Đurić sa ćerkicom Tamarom

 

- Ja ne smem da ih ostavim same, zato što Nikola koristi svaki trenutak da joj da kinder jaje ili palačinku. Ne mogu da mu objasnim da to nije dobro za nju u tim količinama, baš sam plašljiva, ali Nikola me malo oslobodi. Kad je vidim umazanu, on jede sladoled, okrene se ka Tamari, a ona musava od čokolade! Ja kažem: 'Dao si joj sladoled', on meni kaže da nije, ja kažem: 'Kako ne, vidi kako je musava! Inače sam majka koja se ne odvaja od svog deteta. Svako normalan ko uđe na moje društvene mreže vidi koliko vremena provodimo zajedno, zato se ježim kad čujem da neko priča da sam nemarna majka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading