SKANDAL! Maca Diskrecija slala VRUĆI SADRŽAJ našem jutjuberu, on sve OBELODANIO, a onda je dobio ŠOK PITANJE!

Autor:

Zabava

22.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija slala našem poznatom jutjuberu vrući sadržaj.

SKANDAL! Maca Diskrecija slala VRUĆI SADRŽAJ našem jutjuberu, on sve OBELODANIO, a onda je dobio ŠOK PITANJE!

Foto: printscreen/TikTok

Starleta i kontroverzna medijska ličnost, nekada pevačica u pokušaju, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija nedavno je šokirala sve svojim pojavljivanjem u emisiji, gde je ispričala detalje o svom životu. 

Međutim, da je Maca Diskrecija spremna na sve i da više za nju ne važi nadimak diskretno, govori i činjenica da je počela vrlo otvoreno da se udvara muškarcima, a jedan je od njih i naš poznati influenser, koji je progovorio o vrućim porukama koje je dobio od starlete sa njenog zvaničnog profila. 

Foto: Republika TV

Maca Diskrecija

 

Kako priča, Maca Diskrecija mu je poslala poruku link ka njenom video snimku, koji je objavila na Jutjub platofrmi, u kom ona govori koliko je bitna veličina ponosa, te mu je potom uputila i mogućnost da se vide, ukoliko on ispunjava kriterijume iz video snimka koji mu je poslala. 

Kada je shvatio o čemu se radi, naš poznati influenser je bio šokiran tom porukom i samo joj je negativno odgovorio i tako prekinuo bilo kakvu komunikaciju sa kontroverznom starletom. 

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

 

- Ja uđem u zahteve, kad Maca, pravi profil. Pošalje mi video svog videa, kaže da pogledam, uđem i pogledam video i priča o veličini, ja pošaljem zašto mi je to poslala, kaže ona meni da ako ispunjavam zahteve u videu, možemo da blejimo, rekao sam samo ćao brate - ispričao je jutjuber u jednoj emisiji, a video snimak je viralan na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading