POZNATI PEVAČ JE U OVOJ TROŠNOJ KUĆI PROVEO DETINJSTVO: Majka ga je rodila na njivi, a njegova ćerka sada živi u VILI S BAZENOM (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker se uvek ponosio svojim poreklom zbog čega ga je narod još više zavoleo.

POZNATI PEVAČ JE U OVOJ TROŠNOJ KUĆI PROVEO DETINJSTVO: Majka ga je rodila na njivi, a njegova ćerka sada živi u VILI S BAZENOM (FOTO)

Foto: printskrin/instagram

Pevač Milan Topalović Topalko, koji se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kasnije je skromnim ponašanjem osvojio publiku i u rijaltiiju "Farma", čiji je prvi pobenik. On je tamo ostao upamćen po tome što je brinuo o životinjama i najviše vremena provodio sa njima u štali, gde je uvek i bilo najviše posla, koji su drugi učesnici mahom izbegavali.

Foto: Republika

Milana Topalovića Topalka ljudi vole upravo zbog njegove skromnosti

Međutim, kako je pevač dete sa sela, nije se libio takvih poslova ni pred kamerama, kao što se ni svog porekla nikada nije stideo.

Naime, Topalko je jednom prilikom čak pokazao trošnu kuću u kojoj je odrastao. 

Folker je kao dete živeo u selu Trudovu na Zlataru, a na društvenoj mreži je objavio staru dedinu kuću u kojoj je proveo detinjstvo.

- U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan - napisao je pevač uz fotografiju, a jednom prilikom je otkrio da su on i njegov stariji brat rođeni u trošnoj kući.

Takođe je pričao kako ga je njegova majka radila na njivi, te da je do samog kraja trudnoće muzla krave.

- Majka je muzla krave u podne, pa je osetila da će da se porodi i vratila se u kuću i rodila mene. Moj otac je skupljao seno na livadi, čak nije ni znao da će da se porodi, nije ga čak ni pozvala. Otišla je i obavila svoje kao pravi junak, to su žene neverovatne - ispričao je pevač jednom prilikom za Grand.

Jednom prilikom je ponosno ispričao i kako je po pet kilometara pešačio do škole i to po najvećem snegu i nikada nije izostao sa časova.

Kako je često ističe, upravo zbog toga je bolje rasuđivao i snalazio se u životu.

Republika

Foto: Instagram.com

Topalkova ćerka Helena živi u luksuzu

Pored muzike, od koje živi i izdržava porodicu, Topalko često ističe da mu je velika strast ribolov, pa neretko objavi i neku sliku sa pecanja. 

Podsećanja radi, Milan Topalović oženjen je takođe pevačicom Vesnom, sa kojom ima ćerku Helenu. Ona je udata za biznismena Dragana Aleksića sa kojim im je podarila unuku Dominiku. Topalkova naslednica je, za razliku od pevača, od malih nogu navikla na luksuz, koji su joj prvo obezbedili roditelji, a sada i imućni suprug.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading