POZNATOG PEVAČA ŽENA OSTAVILA ZA BOŽIĆNE PRAZNIKE: Zapalila na Dominikanu, ali ni on ne sedi sam kod kuće, STALNO GA PROZIVAJU DA JE VARA!

Autor:

Zabava

07.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Mile Kitić je i sam priznao da u braku i on i njegova supruga Marta Savić rade šta hoće.

POZNATOG PEVAČA ŽENA OSTAVILA ZA BOŽIĆNE PRAZNIKE: Zapalila na Dominikanu, ali ni on ne sedi sam kod kuće, STALNO GA PROZIVAJU DA JE VARA!

Foto: Printskrin

Popularni folker Mile Kitić o svojoj supruzi Marti Savić uvek priča u superlativu, a iako ih mediji često razvode, uglavnom zbog priča o njegovim neverstvima, oboje ističu da oni problema u braku nemaju, te da opuštno mogu da funkcionišu razdvojeni čak i neki duži period. Kako on za praznike obično ima nastupe, nije sedeo sam u porodičnom domu.

Estradni par sa ćerkom Elenom Kitić živi u elitnom kraju Beograda u vili od pola miliona evra, ali Marta poslednjih godina mnogo više vremena provodi u Dominikanskoj Republici, nego kod kuće. 

Tako je i u vreme Božićnih praznika objavila fotografiju kako solira u Dominikani, zbog čega su se mnogi korisnici drutvenih mreža zapitali kako je i u ove dane ostavila muža samog.

- Srećan Badnji dan i veče, srećan Božić svim mojim prijateljima - napisala je Kitićeva supruga uz fotografiju kako prekrštenih nogu sedi ispred hrama obučena u crvenu seksi haljinu, koju je uparila sa crvenim štiklama i trakom na ruci, te dodala:

- Prelepa crkva u Punta Kani. 

Podsećanja radi, o razvodu poznatog para najviše se spekulisalo tokom korone koju je Marta uglavnom provela u ovom prelepom odmaralištu. 

Od tada su uglavnom krenule i priče o tome kako Mile i njegova žena imaju otvoren brak.

- Ako je potreban njoj, ako je potreban meni, što da ne. Ne pita ona mene za to. Ja radim šta hoću, ona radi šta hoće - rekao je Mile jednom prilikom na tu temu.

Inače, oni u Dominikani poseduju nekretninu od 200 kvadrata, a kako su ranije pisali mediji dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora.

U luksuznoj nekretnini mnogo češće borave Marta i Elena, dok Mile i nije čest gost na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Jedna od retkih prilika kada su tamo svi bili na okupu je bio folkerov 70. rođendan, koji su proslavili u luksuzu i objavili niz provokativnih fotografije na društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading