BABOVIĆU, SREĆAN 37. ROĐENDAN: Potpredsednik OFK Beograda danas ima poseban razlog za slavlje!

Autor: Irena Đurđević

Sport

07.01.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je njegov dan.

BABOVIĆU, SREĆAN 37. ROĐENDAN: Potpredsednik OFK Beograda danas ima poseban razlog za slavlje!

Foto: Starsport

Stefan Babović i Saša Ilić

Dok pravoslavni vernici proslavljaju Božić, nekadašnji kreator igre Partizana i OFK Beograda, godinama unazad uspešni biznismen koji se posle igračke penzije vratio fudbalu na Staru Karaburmu da pomogne bivšem klubu da se plasira u elitni rang takmičenja, danas slavi i 37. rođendan.

Republika


Ni kao fudbaler, ni danas kao podpredsednik OFK Beograda, Stefan Babović, ne toliko svojom voljom, nikada nikoga nije ostavljao ravnodušnim.

Oduvek je za jedne bio “Partizanov princ iz Berana” za druge sin priznatog biznismena, Milije Babovića kome je samo poznato prezime otvaralo sva sportska vrata.

Stefan je, nasuprot oprečnim komentarima, strpljivo, kao najmlađi u generaciji, trenirao na “Zemunelu” u klasi ‘86 čika Trbinih Partizanovih “beba”, čekao i koristio sportsku šansu na terenu.


Za Partizan je debitovao u sezoni 2003/04. sa 17 godina i 50 dana, u “pečalbi” je igrao za Nant, Fejnord i Real Saragosu, u Srbiji je branio boje OFK Beograda i Voždovca.

Pamti se i da je Babović het-trikom u dresu mlade reprezentacije Srbije u baraž meču sa Švedskom obezbedio “orlićima” sigurnu pobedu od 5:0.

Po završetku igračke karijere i duže pauze bez “bubamare”, angažovao se kao potpredsednik “romantičara”.

Portal republika.rs čestita rođendan Stefanu Baboviću, želi dobro zdravlje i plasman u Super ligu Srbije sa OFK Beogradom već na leto što je i jedna od najvećih sportskih želja mladog čelnika prvoligaša sa Stare Karaburme.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading