PUKLA BRUKA! Zbog jednog poteza poznate pevačice RAZVOD NA VIDIKU!

Autor:

Zabava

05.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ilma Karahmet obrisala sve fotografije sa suprugom sa Instagrama

PUKLA BRUKA! Zbog jednog poteza poznate pevačice RAZVOD NA VIDIKU!

Foto: Almir Ćano i Mirzet Ždralović

Pevačica Ilma Karahmet udala se za svog supruga Sedina Lakača sa samo 18 godina, nakon nekoliko godina srećne veze. Međutim, već uveliko se spekuliše da je njihovoj ljubavi došao kraj jer je Ilma obrisala sve slike sa društvenih mreža sa njim, kao i on sa njom, a potom su se i otpratili sa Instagrama. 

Foto: Promo

Ilma Karahmet

Ovaj potez mnogi su shvatili kao kraj jedne velike ljubavi, ali se pevačica još uvek nije oglasila. 

Inače, Ilma se kao 13-godišnjakinja pojavila u takmičenju "X factor", a ispala je tik pred finale. Ipak, ona nije odustala od muzike, pa iza sebe ima nekoliko vrlo uspešnih singlova poput dueta sa Mirzom Selimovićem "Mora da je ljubav" i pesme "Neko nije". 

Podsećamo pevačica je letos bila u društvu svetskog džet seta. Dan Kejten, jedan od osnivača čuvene modne kuće "Dsquared2",  boravio je u Beogradu iuživao u sjajnom noćnom provodu sa Ilmom Karahmet. Inače Dan često deli Ilmine pesme i uživa privatno da je sluša, pa nije čudo što mu je baš ona pravila društvo dok je boravio u srpskoj metropoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading