KEMIŠ SE OD VESNE RAZVEO ZBOG BOSANCA: "Saznao sam za njene avanture"

Autor:

Zabava

08.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom harmonikašu Miroljubu Aranđeloviću Kemišu se smučilo da krive Zoricu Brunclik za ono sa čim ona nema veze.

KEMIŠ SE OD VESNE RAZVEO ZBOG BOSANCA: "Saznao sam za njene avanture"

Foto: ATA Images

Iako su mnogi optuživali Zoricu Brunclik da je stala između Vesne Zmijanac  i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, on je tačku na brak sa njom stavio kada je saznao da ga ona vara , kao što je ubrzo nakon razvoda i napisao u otvorenom pismu

- Dragan Stojković Bosanac , Tahir Turkalić i ja smo bili dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme Dragan Stojković Bosanac nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru prošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao sa Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture. Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sa, zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju ) u vrlo domaćoj atmosferi ( u gaćama ). O njemu , inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim angažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača (primer Vesne Zmijanac). Međutim afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje "nesrećnu ljubav" sa mnom. Ne mislim da je postojala zla namera, međutim Vesnina tendenciozna afirmacija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sada živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagandnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira , danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvotine po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo - napisao je Kemiš u otvorenom pismu nakon razvoda sa Vesnom, prenosi Svet.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading