NAŠ POZNATI VODITELJ POSTAO PROSTITUTKA: Oblači se u ŽENSKO i zadovoljava MUŠTERIJE, evo na koji način dolazi do KLIJENATA!

Autor:

Zabava

08.12.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši voditelj Daniel Pinter izneo je u javnost sve detalje o svom poslu, te otkrio kako je postao prostitutka.

NAŠ POZNATI VODITELJ POSTAO PROSTITUTKA: Oblači se u ŽENSKO i zadovoljava MUŠTERIJE, evo na koji način dolazi do KLIJENATA!

Foto: Instagram.com printscreen

Bivši voditelj Javnog servisa Daniel Pinter povukao se sa malih ekrana pre desetak godina. Naime, on je svojevremeno radio kao spiker RTS-a, RTV-a, Tv Melos, TV Panonija, kao i  TV Kanal 9 u Novom Sadu, stoji na Vikipediji.

- Radio sam kao pravnik četiri godine, uredno išao u sud, ali me to nije držalo. Bio sam i voditelj u RTV Vojvodina, ali sam na kraju počeo da se bavim "masažama" - rekao je ranije za "24 sata".

 

 

Televizijskim poslom počeo je da se bavi 1997, a prestao 2010. godine, kada je shvatio da više ne može da vodi dvostruki život. 

- Vrlo je teško nekome ko je drugačiji da se bavi određenim profesijama. Sada preko dana radim u jednoj privatnoj firmi, a uveče stavljam periku, uzimam perje i zadovoljavam klijente. Svoj posao zovem masažama, mada je to naprosto prostitucija.

On se nije libio da govori o svojoj intimi i detaljima poslovanja. 

- Baš sam se iznenadio. Bio sam neiskusan i očekivao da će me kontaktirati stariji ljudi. Obraćali su mi se klinci sa oko 20 godina. Kakvi su to frajeri! Zgodni su i šarmantni, a padaju na trans izgled. Oni vole radodajne žene, a to što imam penis ih dodatno loži - kaže Daniel, pa dodaje: 

 

 

- Vrlo su pažljivi, maltene nežni. Poštuju me. Posmatraju me kao ženu, pitaju da li smeju ovo ili ono i izvinjavaju mi se. Kao da se pravdajući se meni pravdaju sebi samima - opisuje on.

On već godinama živi u Antverpenu, a radi u Briselu. 

- Radim u Briselu, a živim u gradu Antverpenu i to u stanu vlade gde naravno plaćam rentu. Inače, grad u kom živim je druga po veličini luka u Evropi i najbogatiji je grad u Belgiji. Smešten je na severozapadu zemlje u regionu Flandriji. Iako po veličini spada u manje gradove, ne samo da predstavlja privredni, već je to i modni, kulturni i turistički centar kako Belgije tako i Evrope. Inače, posao sam dobio prvenstveno zbog toga što je moj raniji aktivistički rad u Srbiji ovde prepoznat i vrednovan - objašnjava Daniel za portal mojnovisad.

 

 

Njegova porodica je prihvatila njegov posao, ali više voli da ga gleda u muškom izdanju. 

- Iako emancipovani ipak imaju određene rezerve prema nekim mojim hobijima i vidim da im više odgovara da odlazim u muškom izdanju, pa im izlazim u susret zbog toga - rekao je ranije za B92 Daniel.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading