DEČAK JE PRIŠAO STOLU I U TRENU SVE JE STALO: Mama je pokušala da ga zaustavi, skamenićete se od BESA kada vidite šta je usledilo (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da dečak nije tako mali da ne razume šta je uradio.

DEČAK JE PRIŠAO STOLU I U TRENU SVE JE STALO: Mama je pokušala da ga zaustavi, skamenićete se od BESA kada vidite šta je usledilo (VIDEO)

Foto: Instagram video/jennapage

Mama i influnserka Džena pokazala je drugu stranu roditeljstva na društvenim mrežama. Iako bi mnogi ovo sakrili ili jednostavno izabrali da ne objave, ona je odlučila da pokaže šta se desilo. 

Sada je period praznika, kada smo svi više kod kuće, odmaramo sa porodicom i družimo se. Zajednički momenti ne prolaze uvek onako kako smo zamislili pa se neretko dogodi neka svađa, nesuglasica, a deca budu nemirna.

Jedan dečak, odnosno Dženin sin uzeo je loptu da se igra u kući i direktno naciljao čašu sa pićem. Srećom, majka je to na vreme videla i odmah je sklonila čašu kako je ne bi oborio, a piće se prosulo.

Foto: Instagram video/jennapage

Dečak je namerno prosuo sok, a majka je šokirana prizorom

Ipak, na stolu je pored čaše sa vinom stajalo još jedno piće. Čim je mama sklonila čašu sa pićem, dečak je u besu uzeo čašu sa sokom i bacio je na beli tepih. Tečnost se rasula svuda po prostoru, a mama je samo šokirano gledala.

Svi su tvrdili u komentarima da je dečak ovo namerno uradio.

"Učinio je to namerno i dovoljno je star da zna da je pogrešio, a učinio je to iz osvete njoj što mu nije dopustila da zgrabi čašu s vinom. Bio je besan", "Zapravo je jako dobro reagovala. Bio bih tako ljut, iako je to izgledalo namerno kao "pokušavaš li da me povrediš?" Morao bih da utrčim u drugu sobu da ne puknem", "Deca su dovoljno stara da znaju da to nije lepo. Jedna je stvar slučajno srušiti nešto, ali ovo, doslovno zgrabiš i baciš na zemlju, ma hajde", "Vaspitavajte ga na vreme", pisali su besni ljudi ispod videa koji je ova mama podelila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Owens (@jennapage)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading