DEČAK JE ŠETAO OKO JELKE, A ONDA JE U TRENU SVE STALO: Zbog OVE scene pretrnućete od straha, u trenu je... (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

22.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratite pažnju na dečaka koji je pored jelke.

DEČAK JE ŠETAO OKO JELKE, A ONDA JE U TRENU SVE STALO: Zbog OVE scene pretrnućete od straha, u trenu je... (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/phrase_love___

Kako se praznici bliže, domovi širom zemlje postaju mesta prave novogodišnje čarolije. Jedan od nezaobilaznih simbola praznične dekoracije jeste svakako novogodišnja jelka. Roditelji, naročito oni sa malom decom, trude se da njihov dom zablista u pravom svetlu novogodišnjih lampica, ukrasa i šarenih trakica, stvarajući tako nezaboravnu atmosferu za svoje najmlađe.

Jedan od omiljenih prazničnih običaja jeste i fotografisanje pored novogodišnje jelke. Svake godine, roditelji se trude da zabeleže posebne trenutke sa svojom decom, a upravo je to pored ukrašene jelke i postalo je prava umetnost. Na snimku koji kruži društvenim mrežama, možemo videti jednu mamu koja se trudi da zabeleži preslatki trenutak sa svojom ćerkom, dok se u pozadini vidi raskošno ukrašena jelka. Ova scena jasno oslikava radost i iščekivanje koje praznici donose, te koliko je važno zabeležiti te dragocene trenutke sa najmilijima.

Foto: Instagram/phrase_love___

Dečak je oborio jelku dok majka nije gledala

Dok je mama slikala svoju ćerku, nije previše obrađala pažnju šta radi dete iza. U jednom momentu mali dečak je povukao ogromnu jelku držeći samo jedan ukras. Trenutak kasnije, jelka se našla na podu, a majka je bila šokirana. Slično je reagovao i dečak, prenosi "Espreso".


Mali dečak, pokazao je zapanjujuću sličnost u ponašanju sa svojim roditeljima. Kada se suočio sa nezgodom, reakcija koju je ispoljio bila je gotovo identična reakciji koju bi imali njegovi roditelji. Stavivši ruke na glavu, izrazivši nevericu kroz glasno vikanje, mališan je pokazao da je već usvojio karakteristične obrasce ponašanja svojih roditelja i time je nasmejao mnoge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @phrase_love___

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kalesu

22.12.2023 20:35

Sličnost u obrascima ponašanja deteta i majke nije uopšte čudo ni izuzetak, jer se zna da mala deca od najranijeg detinjstva uče oponašajući odrasle oko sebe, a prvenstveno roditelje.