DA BISTE PRIVUKLI SREĆU I BLAGOSTANJE STAVITE JELKU NA OVO MESTO U KUĆI: To je KLJUČNA POZICIJA, bitno je da sledite jedno pravilo

Autor: N.J.

Lifestyle

06.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su neophodne smernice!

DA BISTE PRIVUKLI SREĆU I BLAGOSTANJE STAVITE JELKU NA OVO MESTO U KUĆI: To je KLJUČNA POZICIJA, bitno je da sledite jedno pravilo

Foto: Shutterstock

Kada se približava praznična sezona, jedna od omiljenih aktivnosti za mnoge je kićenje jelke. Ovo je posebno omiljeno među mališanima, ali postavljanje prazničnih dekoracija može imati i dublje značenje. Prema Feng Šui pravilima, postavljanjem dekoracija sa određenom namerom, poput kićenja jelke, možemo uneti radost u prostor i promeniti energetsku vibraciju unutar doma.

Yin & yang energija tokom praznične sezone

U prazničnoj sezoni, yin & yang energija je na najvišem nivou, te je važno iskoristiti je na pravi način kako bismo privukli sreću, zdravlje i uspeh. Feng Šui pravila mogu nam pomoći da uskladimo energiju u prostoru i donesemo pozitivne promene u naš život.

Ulazna vrata kao simbol novih mogućnosti

Prema Feng Šui pravilima, ulazna vrata predstavljaju mesto novih mogućnosti, dotok zdrave energije, novca i prosperiteta. Dekorisanje ulaznih vrata može biti važan korak u privlačenju pozitivne energije u dom. Prelepo dekorisana ulazna vrata mogu simbolično poželeti dobrodošlicu svemu novom u nadolazećoj godini, te je važno posvetiti pažnju ovom delu doma.

Foto: Shutterstock

Gde treba da stoji jelka u domu prema Feng šuiju

Kako okititi jelku?

Dekorisanje jelke je jedan od najlepših običaja tokom praznične sezone. Međutim, osim standardne dekoracije, postoji jedan poseban način da jelka postane još značajnija - svaki ukućanin može da doprinese dekoraciji jelke na način koji simbolizuje njegovu ličnu želju. To može biti ukras koji predstavlja želju ili jednostavno papirić sa ispisanim željama koji se okači na jelku. Na taj način, jelka postaje simbol zajedništva i ostvarenja snova svakog člana porodice.


Koja je savršena pozicija za jelku u domu?

Kada je reč o postavljanju jelke u domu, po feng šuiju je preporučljivo smestiti jelku u područje koje je u skladu sa drvenim elementom ili koje ima korist od njegove energije. Ovo može biti istočni deo doma, jer je istok u vezi sa zdravljem i porodičnim odnosima, što može doprineti ostvarenju želja svih ukućana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading