OVO VOĆE MORATE DRŽATI NA STOLU: Privlače NOVAC i prosperitet, na jedno morate obratiti pažnju!

Autor:

Lifestyle

03.12.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek ga treba držati na trpezarijskom stolu.

OVO VOĆE MORATE DRŽATI NA STOLU: Privlače NOVAC i prosperitet, na jedno morate obratiti pažnju!

Foto: shutterstock

Voće u kuhinji

Feng šui, drevna filozofija čiji koreni sežu u različite sfere života, ima posebna značenja za određene biljke. Ljubitelji feng šuija često unose simbole prirode, uključujući biljke i voće, kako bi uspostavili dublju vezu s prirodom i njenim ciklusima.

Izraz "Feng šui" doslovno se prevodi kao "vetar" i "voda", što naglašava vitalnost ovih prirodnih elemenata za našu egzistenciju.

Posebno povoljan simbol u feng šuiju je nar, zbog svoje crvene boje i brojnih semenki. Često se pojavljuje u azijskim i kineskim umetničkim delima, često u kombinaciji s drugim značajnim simbolima prirode.

Foto: pixabay.com

Veoma je bitno šta vam stoji od voća na stolu

Nar, crveno voće oblika globusa, nosi simboliku plodnosti i sreće zbog stotina dragocenih semenki koje sadrži. Ove semenke predstavljaju plodnost i ciklus života, čime se čuva seme koje će kasnije doneti obilje plodova. Jarkocrvena boja nara povezana je s energijom vatre, koja je, prema feng šuiju, povezana s inspiracijom i prepoznavanjem. Ova boja takođe predstavlja oblast slave u feng šuiju, prema "The Spruce".

Simbolika nara u feng šuiju podstiče ideju stvaranja prosperitetnih i uspešnih projekata, budući da crvena boja simbolizuje vitalnost. Bogatstvo korisnih hranljivih materija u ovom voću dodatno naglašava njegovu pozitivnu simboliku.

Ako osećate da je simbolika nara posebno značajna, razmislite o unošenju ovog voća u svoj dom.

Prema feng šuiju, ako želite inspirisati prosperitet i ideje, postavljanje nara u trpezariju ili kuhinju može pomoći u kultivisanju energije elementa vatre, posebno zato što je kuhinja povezana s bogatstvom u ovoj filozofiji. Takođe, ovaj simbol možete smestiti u svoju kućnu kancelariju ili radni prostor kako biste privukli više izobilja i inspiracije u svojoj karijeri ili poslu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading