CELA EVROPA TRAGALA ZA EMILI: Devojčica pronađena živa posle 6 dana, poznato koliko daleko je otišla od kuće!

Autor:

Svet

06.12.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestala trinaestogodišnjakinja Emili H. pronađena je živa i zdrava nakon šestodnevne potrage.

CELA EVROPA TRAGALA ZA EMILI: Devojčica pronađena živa posle 6 dana, poznato koliko daleko je otišla od kuće!

Foto: Državni policijski inspektorat Nordhausena

Pronađena nestala Emili H. u Nemačkoj

Emili H. (13) iz Lengenfelda unterm Štajna u Nemačkoj, koja je nestala u četvrtak, pronađena je živa i zdrava šest dana nakon nestanka.

Prema saznanjima Bilda, policajac ju je pronašao na železničkoj stanici u Krefeldu. Naime, policija je ispitala podatke sa mobilnog telefona i tragala za devojčicom sa psima i helikopterom. 

Trag joj se izgubio na železničkoj stanici Lajnfelde u Ajhsfeldu.

- Svedoci su videli tinejdžerku na železničkoj stanici Lajnfelde, naši psi tragači su uspeli da potvrde njen trag tamo - rečeno je ranije.

Policija želi da zahvali javnosti na brojnim dojavama.

Međutim, nastavlja se istraga specifičnih okolnosti ovog slučaja, a više informacija biće poznato kasnije. Kako se zaključuje na osnovu mape, mesto na kojem je pronađena udaljeno je više od četiri sata vožnje od mesta na kojem je poslednji put viđena.

Emili je nestala 30. novembra

Podsetimo, trinaestogodišnjoj Emili se gubi svaki trag u četvrtak, 30. novembra.

Devojčica se vratila sa ekskurzije i srela je drugaricu. Sa porodicom je trebalo da se nađe u 17 časova, ali se nije pojavila. 

- Pretpostavljamo da je Emili živa - rekao je policijski nadzornik Kevin Klemen za BILD u ponedeljak jer nije bilo dokaza o teškom zločinu.

Prema saznanjima medija, policija je proširila potragu za Emili i van nacionalnih granica. Njen telefon je pregledan, te analiza podataka i sa društvenih mreža i informacije svedoka davale su nadu da je živa, rekli su ranije iz policije za BILD. 

Policija je verovala da je Emili možda otputovala vozom ili autobusom. Mogla je i da uđe u auto u Lajnfeldeu. 

Gde je otišla posle, još uvek se ne zna. Zbog toga je raspisana poternica u šengenskom prostoru - tom prilikom je izjavio policijski nadzornik Klemen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading