DEVOJČICA (12) POVUKLA OKIDAČ I POGODILA BRATA (11) U GLAVU: Deca lovila zeca, mališan nastradao!

Autor:

Svet

06.12.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan običan dan proveden u lovu na zečeve završio se kao najgora noćna mora za porodicu iz Misisipija.

DEVOJČICA (12) POVUKLA OKIDAČ I POGODILA BRATA (11) U GLAVU: Deca lovila zeca, mališan nastradao!

Foto: shutterstock

Jedan dečak od 11 godina tragično je nastradao nakon što ga je njegova starija sestra, uzrasta 12 godina, nenamerno upucala dok su bili u lovu sa ostalom porodicom.

Ovaj tužan događaj potresao je celu zajednicu i izazvao brojna pitanja o sigurnosti dece prilikom lovaca.


Kako piše Dejli mejl, porodica je tog dana krenula u lov na zečeve u pratnji starijeg polubrata, koji je imao 19 godina. U jednom trenutku, dok su se kretali kroz šumu, došlo je do nesrećnog slučaja. Dečak je kleknuo kako bi pružio pušku svojoj sestri, koja je nameravala da puca u zeca. Međutim, prilikom ustajanja, sestra je nenamerno povukla okidač i metak je pogodio nesrećnog dečaka pravo u glavu.


Hitna reakcija porodice



Članovi porodice koji su se zatekli na licu mesta odmah su pritrčali kako bi pružili pomoć povređenom dečaku. Hitna medicinska pomoć je brzo stigla i prevezla ga u bolnicu, ali nažalost, dečak je preminuo od teških povreda. Ova tragedija ostavila je porodicu u šoku i neizmernoj tuzi.


Neizvesnost i istraga



U ovakvim slučajevima, pitanje odgovornosti i eventualnih optužnica uvek je prisutno. Iz policije su saopštili da je reč o tragičnom događaju i da je istraga u toku. Za sada nije poznato da li će biti podignute optužnice zbog smrti dečaka, ali je jasno da će ovaj događaj ostaviti dubok trag u životima svih uključenih.

Ova nesreća ističe važnost pridržavanja osnovnih mera opreza prilikom lova, posebno kada su deca u pitanju. Sigurnost i obuka o pravilnom rukovanju oružjem trebalo bi da budu apsolutni prioritet svakog lovca, kako bi se izbegle ovakve tragične situacije.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading