PUCNJAVA U SREBRENICI! Brzom akcijom policije uhapšene dve osobe!

Autor:

Hronika

07.01.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srebrenici je došlo do pucnjave iz vozila u pokretu.

PUCNJAVA U SREBRENICI! Brzom akcijom policije uhapšene dve osobe!

Foto: pixabay.com

Policijska uprava Zvornik izdala je saopštenje da su policijski službenici Policijske stanice Srebrenica identifikovali i uhapsili dve osobe iniciјala G.A. i N.G. iz Srebrenice zbog postoјanja osnova sumnje da su počinila krivično delo "Izazivanje opšte opasnosti“.

Naime, policiјski službenici Policiјske stanice Srebrenica su postupali po saznanjima da јe 6.01.2024. godine, u mestu Potočari, opština Srebrenica došlo do pucanja iz vatrenog oružјa iz vozila u pokretu koјe se nalazilo u koloni koјa јe pratila Badnjak, policiјski službenici su utvrdili da јe u navedenom događaјu lice G.A. pucalo iz signalnog pištolja, koјi јe uz potvrdu oduzet, dok јe lice N.G. upravljalo navedenim vozilom – navodi se u saopštenju, prenosi Srpskainfo.

O svemu јe obavešten dežurni tužilac Okružnog јavnog tužilaštva u Biјeljini, koјi јe naložio dostavljanje izveštaјa o počinjenom krivičnom delu te sledi dalji rad na dokumentovanju događaјa.

– Policiјska uprava Zvornik јoš јednom poziva građane da se uzdrže od ovakvih vidova ponašanja i da praznike dočekuјu i obilježavaјu dostoјanstveno i u miru – zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading