BEZOBRAZLUK I BAHATOST! Mile Kitić i Marta Savić ZGROZILI domaću javnost - skandalozan prizor isprod VILE od pola miliona!

Autor:

Zabava

20.10.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker i njegova supruga oteli javno iscrtana parking mesta ispred svoje vile!

BEZOBRAZLUK I BAHATOST! Mile Kitić i Marta Savić ZGROZILI domaću javnost - skandalozan prizor isprod VILE od pola miliona!

Foto: instagram, ST/Nemanja Pančić

Folker Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić već nekoliko godina žive u luksuznoj vili na Lekinom brdu. Kako se ranije pisalo, ona vredi 500.000 evra i opasana je visokim betonskim zidom. Svaki član porodice ima svoj sprat, a jedva stvar razbesnela je domaću javnost.

 

 

Naime, na mrežama isplivala fotografija šokantnog prizora ispred njhovog doma, iako navodno imaju garažu u okviru kuće. Kako se navodi, oni su ispred svog doma zauzeli regularno iscrtano parking mesto, tako što su postavili rampe sa pištalicom, što je mnoge razbesnelo, te se porodica poznatog folkera našla na meti kritika.

- Posle štangli ispred kuće, sada otvoreno otimaju javno iscrtana parking mesta. Stavljaju rampe sa pištalicom da ne moraju ni da izleze iz kola. Ovo je konkretno porodica Kitić, tačnije kuća se vodi na ženu i ćerku Elenu Kitić - stoji u objavi Ekostraže.

- Mesto se može dobiti samo ako ste invalid, ambasada ili javna ustanova. Nije on ništa platio, samo je bezobrazan i bahat - dodaju.

Na društvenim mrežama su žestoko osudili Milena i Martu zbog batahosti i bezobrazluka.

Republika

Foto: ATA Images

Mile Kitić i Marta Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading