TOPALKOVA UNUKA PRVI PUT NA ZIMOVANJU: Evo kako je Helena skockala sebe i bebu za sneg, a šokiraćete se šta je uradila s mužem (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen za kog se udala ćerka poznatog pevača ne voli da se eksponira, pa se samo nazire na jednoj od njenih slika.

TOPALKOVA UNUKA PRVI PUT NA ZIMOVANJU: Evo kako je Helena skockala sebe i bebu za sneg, a šokiraćete se šta je uradila s mužem (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, privatna arhiva

 

Naslednica pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović u julu je rodila ćerku, kojoj su ona i suprug Dragan Aleksić dali ime Dominika, a sada su sa svojom mezimicom otišli na prvo zimovanje. 


Naime, Helena je objavila nekoliko fotografija sa planine, i to olimpijske lepotice Jahorine.

Ona je pokazala svoj stajling za sneg, a i malu Dominiku je obukla u sličnom stilu. Iako ih je Helenin muž pratio u stopu, pošto on ne voli da se eksponira, ona se, kao i uvek do sada, trudila da ne objavljuje njegove slike. 

 

 


Podsetimo, Elenu je suprug zaprosio u hotelskoj sobi u septembru 2021. godine, a apartman je za tu priliku bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima.

Njih dvoje su se ubrzo venčali u krugu porodice i prijatelja, a zatim otputovali na Sejšele na medeni mesec, gde su proveli 10 dana u jednom od najskupljih hotela.


Kada su se ostvarili kao roditelji, Helena i Dragan nisu skrivali sreću zbog rođenja ćerke, a među najradosnijima ipak je bio ponosni deda, pevač Milan Topalović Topalko. On je u više navrata isticao da je i te kako ponosan na svoju ćerku, koja se odlično snašla u ulozi majke.

Pre udaje za biznismena, Helenu su povezivali sa tatinim kolegama Slobom Vasićem, Jocom Stefanovićem, kao i zetom Zorice Brunclik Milošem Vujanovićem. Pored pevača, pisalo se da se Topalkova mala zabavljala i sa teniserom Damirom Džumhurom, ali i bivšim voditeljem Vladom Stanojevićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading