MC STOJAN POSTAJE OTAC: Reper napravio dete popularnoj glumici?!

Autor:

Zabava

20.01.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mc Stojan je podelio srećne vesti, fanovi u transu.

MC STOJAN POSTAJE OTAC: Reper napravio dete popularnoj glumici?!

Foto: ATA Images

Popularni pevač MS Stojan obradovao je fanove vestima da će postati otac. Na svom Tiktok profilu, Stojan je podelio video u kome se čuje pesma "Uska haljina" koju je izvela njegova koleginica Barbara Bobak, a u opisu je napisao da je uz tu pesmu "napravio malog Stojana". Ova vest je izazvala veliku pažnju i oduševljenje među njegovim pratiocima, koji su mu uputili brojne čestitke i lepe želje.

Pored radosti zbog dolaska "malog Stojana", fanovi su primetili i da je pevač nedavno smršao, što je takođe izazvalo dosta komentara i pohvala. MS Stojan je očigledno posvećen kako svojoj porodici, tako i svom fizičkom izgledu, te se raduje novim životnim izazovima.

Izabranica popularnog pevača, glumica Olja Lević, takođe je bila u centru pažnje nakon Stojanove objave. Prema svemu sudeći, Olja je u drugom stanju, što je dodatno obradovalo fanove ovog para. Njihova ljubavna priča iščekivanja prinove naišla je na pozitivne reakcije javnosti, a čestitke su stizale sa svih strana.

- Ko hoće nek' čestita - napisao je on u opisu videa.

Očekivanja su velika, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju dalje vesti o dolasku "malog Stojana" na svet. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, popularni pevač i njegova partnerka imaju veliku podršku i ljubav svoje publike u ovom srećnom životnom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading