"OVO JE ZA ROBIJU": Zbog ovakvih vozača dolazi do tragičnih ishoda - POD PUNOM LINIJOM I U KRIVINI PRETIČE DRUGO VOZILO! (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.01.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preticanje pod punom linijom donosi sa sobom brojne rizike, kako po vozače koji vrše preticanje, tako i po one koji se nalaze u vozilima koja se pretiču.

"OVO JE ZA ROBIJU": Zbog ovakvih vozača dolazi do tragičnih ishoda - POD PUNOM LINIJOM I U KRIVINI PRETIČE DRUGO VOZILO! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Poslednjih godina, sve češće se može primetiti povećan broj saobraćajnih nezgoda koje su rezultat nesavesnog preticanja pod punom linijom. Ova opasna praksa postaje sve učestalija na putevima širom Srbije, što dovodi do ozbiljnih posledica po bezbednost u saobraćaju.

Novi incident na putevima Srbije snimljen je na Kokinom Brodu kod Nove Varoši, a kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "192.rs", vozač je pri preticanju ušao u suprotan smer pri velikoj brzini. Ovaj događaj je samo jedan u nizu sličnih incidenata koji su u prethodnoj godini zabeleženi na putevima širom Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Reakcija građana: Bes zbog nepropisnog preticanja

Sudeći po komentarima, građani su besni jer se nepropisno preticanje i dalje nastavlja, a tvrde da je nasilnička vožnja česta pojava na ovom delu puta. Ova reakcija javnosti ukazuje na ozbiljan problem sa bezbednošću na putevima, posebno kada je reč o nepropisnom preticanju i agresivnoj vožnji.

- Oduzeti mu dozvolu i zabraniti da ikada više polaže za vozačku! Šta to beše puna linija? A prekoračenje brzine kretanja vozila? I posle se svi čude zašto je toliko saobraćajki.... - samo su jedni od komentara ispod objave.

Opasnost na putevima: Podsećanje na tragičan slučaj na auto-putu Miloš Veliki

Prethodne godine bili smo svedoci nekoliko ovakvih incidenata, a jedan od njih na auto-putu Miloš Veliki završio se smrtnim slučajem. Ovoga puta, na svu sreću povređenih nije bilo, ali je nesreća "za dlaku" izbegnuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading