UŽAS U HRVATSKOJ: Automobilom se zakucali u zid mosta, devojka stradala, četiri povređene!

Autor:

Svet

20.01.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o tome šta je tačno dovelo do ove tragedije još uvek nisu javno objavljeni, ali nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

UŽAS U HRVATSKOJ: Automobilom se zakucali u zid mosta, devojka stradala, četiri povređene!

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća u hrvatskom gradu Sisku, koja je rezultirala smrtnim ishodom jedne osobe i povredama četiri lica. Prema izveštaju Večernjeg lista, nesreća se desila oko 18.50 časova kada je automobil snažno udario u zid Starog mosta.

Vozač poginuo, četvoro povređenih prebačeno u bolnicu

Nažalost, devojka koja je vozila izgubila je život u ovoj tragičnoj nesreći, dok je četvoro povređenih hitno prevezeno u bolnicu radi pružanja neophodne medicinske pomoći. Detalji o povredama povređenih lica još uvek nisu dostupni, ali je evidentno da je reč o ozbiljnim povredama s obzirom na težinu same nesreće.

Istraga je u toku

Kako prenose lokalni mediji, istraga o uzrocima ove nesreće je već u toku. Detalji o tome šta je tačno dovelo do ove tragedije još uvek nisu javno objavljeni, ali nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Ova nesreća je potresla lokalnu zajednicu i izazvala veliku pažnju javnosti, te će nadležne institucije uložiti napore kako bi se utvrdile sve činjenice i eventualno sprečile slične nesreće u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading