KRALJEVSKA PORODICA U PROBLEMIMA: Kako će se prilagoditi odsustvu kralja i princeze od Velsa?

Autor:

Svet

20.01.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će princeza od Velsa nastaviti s radom iz kreveta odmah po izlasku iz bolnice, gde je prethodne nedelje prošla kroz abdominalnu hirurušku intervenciju.

KRALJEVSKA PORODICA U PROBLEMIMA:  Kako će se prilagoditi odsustvu kralja i princeze od Velsa?

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Vilijam s decom

 Planira se da Kejt, provede još otprilike nedelju dana u bolnici pre nego što bude prebačena u Adelaid Cottage u Vindzoru kako bi povratila snagu. Sve zakazane obaveze su otkazane i očekuje se da neće biti potpunog nastavka zvaničnih dužnosti do posle Uskrsa. Ipak, pomoćnici su govorili o "neustrašivoj posvećenosti dužnosti" i želji da se "što pre" nastave njeni projekti, prema navodima lista The Times.

Spekulacije o Princu Vilijamu i Crkvi Engleske

U isto vreme, izvori iz palate su pokušali da odbace spekulacije da će princ Vilijam postati prvi britanski monarh u pet vekova koji će prekinuti zvanične veze sa Crkvom Engleske. Postojale su pretpostavke da bi Vilijam, koji nije poznat po svojoj religioznosti kao njegov otac ili baka, mogao pokušati da promeni strukturu ili uspostavljenu poziciju Crkve Engleske. Međutim, izvori tvrde da "takav razgovor nikada nije vođen" o promeni trenutnih aranžmana.

Zdravstveni Problemi Kraljevske Porodice

Kraljevska porodica se suočava sa zdravstvenim problemima kako kralja Čarlsa, tako i princeze od Velsa. Očekuje se da će kralj Čarls posetiti bolnicu naredne nedelje radi lečenja "uvećane prostate". Pomoćnici kažu da je kraljevo stanje "benigno" i da će biti podvrgnut korektivnom zahvatu. S druge strane, očekuje se da će princeza od Velsa nastaviti sa radom na način koji je u skladu sa njenim oporavkom nakon što bude otpuštena iz privatne londonske klinike.

Porodični Život Princa Vilijama

S obzirom na Kejtin boravak u bolnici, princ Vilijam se fokusirao na porodicu, a pristup koji su preuzeli opisan je kao "porodica na prvom mestu, posao na drugom". Vilijam sada navodno obavlja poslove odvođenja i preuzimanja sina Džordža, 10, ćerke Šarlot, 8, i sina Luj, 5, iz škole.

Reorganizacija Kraljevskog Kalendara

Privremeni gubitak kralja i princeze od Velsa verovatno će izazvati probleme u kraljevskom kalendaru obaveza. Postoji mogućnost da vojvotkinja od Edinburga i princeza Ana, kao i kraljica Kamila, moraju preuzeti veći deo obaveza. Prema pisanju medija, postoji i sugestija da je princ Hari možda saznao za očevu bolest pre nego što je zvanično obavešten od strane palate. Očekuje se da će se ova situacija odraziti i na dalje angažovanje unutar kraljevske porodice.

(Dejli mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading