DRAMA NA LETU ZA KANARE, AVION MORAO PRINUDNO DA SLETI! Potukla se sedmorica putnika, maltretirali devojke pa oborili stjuarda da pod! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.01.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je sve počelo izmicati kontroli, jedan od stjuarda je pokušao intervenisati i na kraju su ga srušili na pod. Tada ih je kapetan upozorio da se takvo ponašanje neće tolerirati i ako ne prestanu, preusmeriće avion u Portugal, rekao je jedan od putnika.

DRAMA NA LETU ZA KANARE, AVION MORAO PRINUDNO DA SLETI! Potukla se sedmorica putnika, maltretirali devojke pa oborili stjuarda da pod! (VIDEO)

Foto: https://twitter.com/MGonigle

Avion Rajanera, koji je u petak doleteo iz Londona na Kanarsko ostrvo Lansarote, morao je da sleti u Portugal nakon što se potuklo sedam putnika, objavio je list Dejli mejl.

 

 

Neimenovani svedok je rekao da su svi Britanci, a izvor iz portugalske policije rekao je da je jedna osoba uhapšena.

Lokalni list La Voz de Lanzarote, pozivajući se na izjavu svedoka, naveo je da je "grupa muškaraca pila i maltretirala neke putnice".

- Bila je grupa muškaraca za koje se činilo da su pili i koji su gnjavili neke putnice. Kad je sve počelo izmicati kontroli, jedan od stjuarda je pokušao intervenisati i na kraju su ga srušili na pod. Tada ih je kapetan upozorio da se takvo ponašanje neće tolerirati i ako ne prestanu, preusmeriće avion u Portugal - rekao je putnik.

Ali nered nije prestao, pa su putnici obavešteni da za 20 minuta sleću.

- Muškarac koji se tukao prvo je dobrovoljno izašao, ali se iz nekog razloga vratio u avion, a zatim ga je policija nasilno udaljila i odvela u zatvor. Policija je privela čitavu grupu. Bilo je to prilično šokantno videti. Svi smo pomalo potreseni - rekao je jedan od putnika.

Avion je poleteo sa aerodroma Luton u 8.15 i trebalo je da sleti u 12.15 na Lanzarote, špansko ostrvo u severozapadnoj Africi. Ali je preusmeren na aerodrom Faro, na jugu Portugala, gde je sleteo u 10.50 časova. Dejli mejl je na svom sajtu objavio snimak na kome se vidi kako četiri policajca u uniformi nasilno uklanjaju muškarca koji se opire. Neki putnici su snimili događaj, a neki su rekli „zbogom“.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading