ZAPALIO SE AVION TOKOM LETA, NEBO U PLAMENU! Jeziva scena nakon poletanja Boinga, naređen HITAN povratak na aerodrom!

Autor:

Svet

19.01.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija je nakon incidenta objavila dala i zvanično saopštenje.

ZAPALIO SE AVION TOKOM LETA, NEBO U PLAMENU! Jeziva scena nakon poletanja Boinga, naređen HITAN povratak na aerodrom!

Foto: Twitter

Zastrašujući trenutak kada se avion Boing 747 navodno zapalio u vazduhu samo nekoliko trenutaka nakon poletanja sa Međunarodnog aerodroma u Majamiju u četvrtak uveče, snimljen je kamerom.

U pitanju je bio teretni avion „Atlas er Boing 747-8“. Kompanija je u saopštenju navela da se letelica bezbedno vratila na aerodrom i da nije bilo povređenih.

- Posada je ispoštovala sve standardne procedure i bezbedno se vratila u Majami - navodi se u saopštenju kompanije.

Vatrogasna spasilačka služba u Majamiju je reagovala i nije bilo povređenih, navodi se u odvojenom saopštenju Međunarodnog aerodroma u Majamiju.

Podaci „Flajt aver“ pokazuju da je avion vredan više od 400 miliona dolara poleteo sa aerodroma u Majamiju u 22:32 i vratio se u 22:46. Nastavio je planirano putovanje za San Huan, Portoriko, kasnije uveče, prenosi Blic.

Korisnica Instagrama iz oblasti Majamija koja je objavila video na kojem se vidi kako gori avion, rekla je da je kontaktirala hitnu pomoć okruga Majami Dejd ubrzo nakon što je primetila katastrofu koja se odvija.

Zvaničnici su joj zahvalili što ih je kontaktirala i uverili je da se avion vratio u Majami bez prijavljenih povređenih.

Podaci „Flaj avera“ kažu da je avion bez incidenata u ranim jutarnjim satima u petak odleteo iz Portorika u Bogotu u Kolumbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading