UMESTO DA ODGOVORI, ONA ME KULIRA! Šako Polumenta se obratio Priji, mnogi U ŠOKU zbog poruke koju je uputio!

Autor:

Zabava

20.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima je ispalo kao da sam ljubomoran kad sam se osvrnuo na priču mojih pesama i na to da na neki pevači prave koncerte na račun mojih hitova, nju nisam stavio u taj koš.

UMESTO DA ODGOVORI, ONA ME KULIRA! Šako Polumenta se obratio Priji, mnogi U ŠOKU zbog poruke koju je uputio!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Šako Polumenta

Pevač Šako Polumenta potkačio kolege da grade karijeru i pune Arene sa njegovim hitovima, te su mnogi povezali da se je najviše mislio na Aleksandru Prijović, koja ne prestaje da niže koncerte po zemlji i regionu. On je sada ponovo pričao na pomenutu temu, pa je rekao da bi bilo lepo da mu Prija odgovori, ako je već pojasnio da nije mislio ništa loše.

Aleksandru Prijović mnogo volim. Jako lepo izgleda i peva, napravila je ozbiljnu karijeru. Nije sve to slučajno, okupila je dobar tim ljudi, zna se čija je, ko je i šta je. Sve se to složilo, svaka stepenica je imala svoj značaj. Nema promašaja, stvorila je tim koji pobeđuje. Nije samo Aleksandra pobednica svega, tu je čitav njen tim ljudi. Ona je jako pametna, talentovana, postavila je standarde. U medijima je ispalo kao da sam ljubomoran kad sam se osvrnuo na priču mojih pesama i na to da na neki pevači prave koncerte na račun mojih hitova, nju nisam stavio u taj koš - rekao je folker, pa je dodao:

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Aleksandra Prijović

 

- Mogla bi da mi odgovori na sve ovo. Još je nema da se oglasi! Ja sam se na društvenim mrežama obratio Aleksandri i rekao da to nije moja priča, da sam ja uz nju uvek, ali je nekome odgovaralo izgleda da pravi svađu među nama. Bio sam na njenim nastupima u Podgorici i uvek je zaustavaljala muziku kako bi me pozdravila. Nema među nama zle krvi, zato se čudim što se sada stvari odvijaju u ovom smeru koji mi se ne dopada.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading